MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: PanoForum - Paylaşımda Son Nokta
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
O kadar uğraştan sonra artık sitenin tanıtımını yapma hakkım doğdu sanıyorum Gulumseme
Portaldaki ufak tefek eksiklikler hariç siteyi kullanıma açmış bulunmaktayım. Tabi sayenizde sürekli yenilikler peşinde olmaya devam edeceğim.

http://www.panoforum.com

Sitenin gözünüze batan ve beğenmediğiniz yerlerini paylaşırsanız sevinirim.Fikirleriniz benim için önemli...
eksiklik felan göremedim benGulumseme
siten gercekten güzel olmus.hyrlı olsun
tamnız felan hepsi sitenize çok güzel oturmuş umarım temanızı kendiniz çevirmiş sinizdir? başarılar ;)
Bu temayı RaveN11 yaptı diye hatırlıyorum ...
C0n+r@ demiş kiBu temayı RaveN11 yaptı diye hatırlıyorum ...

Sadece on-off-offlock gifleri ve Alt Tablo Başlıkları değişmiş.

2 Editlemeyle alttan raven in ismini silip kendi ismini yazması bence çok yanlış. Ancak :

Design By : RaveN11 & ForeverCeo

ya da

Design By : RaveN11
Edit By : ForeverCeo

şeklinde olsa çok daha iyi olur.
CanCoNTi demiş ki
C0n+r@ demiş kiBu temayı RaveN11 yaptı diye hatırlıyorum ...

Sadece on-off-offlock gifleri ve Alt Tablo Başlıkları değişmiş.

2 Editlemeyle alttan raven in ismini silip kendi ismini yazması bence çok yanlış. Ancak :

Design By : RaveN11 & ForeverCeo

ya da

Design By : RaveN11
Edit By : ForeverCeo

şeklinde olsa çok daha iyi olur.

Öncelikle şunu söyleyeyim. Vista temasını kurarken orjinalinde temanın kimin yaptığına ilişkin hiç bir bilgi yoktu.Kimin yaptığına dair bilgim olsa zaten yazarım ismini hiç sorun değil.
On off giflerini ve alt tablo başlığını ben editledim doğru söylediniz. Böylesi daha güzel oldu.
Footer'de "PanoForum Portal Design By ForeverCeo" yazdım çünkü portal kısmı için tamamıyla kendim uğraştım, zaten hala da eksiklikleri var.
Yanlış anlamaya mahal vermeyeyim deGulumseme
Sayfa: 1 2 3
Referans URL