MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Özel Sayfalar Plugini 1.0
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Versiyon : 1.0
Yapımcı : nickman
Türkçe Çeviri : C0n+r@ - CaNCoNTi
Rar Şifresi : www.mybbdestek.com
Ne İşe Yarıyor Bu Plugin : PHP kodlama ile uğraşmadan. Admin panelinize girip tek tıkla yeni sayfalar ekleyebilirsiniz...

Ekran Görüntüsü :

Kurulum :

1."pages.php" dosyasını forum ana dizinine gönderin.
2."admin/pages.php" dosyasını "admin" klasörünüzün içine gönderin.
3."inc\languages\turkish\admin\cpages.lang.php" dosyasını "inc\languages\turkish\admin\" dizinine gönderin.
4."inc\languages\turkish\cpages.lang.php" dosyasını "inc\languages\turkish" klasörüne gönderin.
5."inc\plugins\cpages.php" dosyasını "inc\plugins" klasörüne gönderin.

Download :
[attachment=894]

Dosyalar Değiştirildi...
Güzel bi düşünce...

Ama insanları forumlara çekebilmek için ne gibi özel sayfalar hazırlayabiliriz, bunun fikrini de paylaşalım birbirimizle...

Valla şu an aklıma da bişi gelmiyo Gülücük
Genel bir forum için bir fikrim yok ama. Şuan üstünde titizlikle çalıştığımız webmaster sitemize çok güzel sayfalar hazırlıyorum. Bizden dosya sizden fikir diyelim =)
Sağol C0n+r@ çok güzel bir plugin olmuş...çok işime yarayacak bu plugin :D
mükemmel bi düşünce

C0n+r@ Yazan:
Genel bir forum için bir fikrim yok ama. Şuan üstünde titizlikle çalıştığımız webmaster sitemize çok güzel sayfalar hazırlıyorum. Bizden dosya sizden fikir diyelim =)

Evet genel bi forum olarak varsayalım. Mesela kapsamlı ilgi çekecek bi toplist sayfası olabilir.

süper plugin ;) çok işime yarayacak ;) ancak link nasıl olacak mesela deneme adlı sayfa açtım linki ne olacak?
bende şu hatayı verdi ne yapacam

MySQL error: 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'T NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `page` TEXT NOT NULL , `title` TEXT NOT NULL' at line 3
Query: CREATE TABLE `mybb_pages` ( `id` INT T NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY , `page` TEXT NOT NULL , `title` TEXT NOT NULL , `content` TEXT NOT NULL , `permissions` TEXT NOT NULL , `active` TEXT NOT NULL , `use_table` TEXT NOT NULL )
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL