20-08-2007, 06:40
Sayfa: 1 2
08-10-2007, 07:06
plugin olsa süper olur ya ilk harf gifi ney :S
30-04-2008, 08:16
saol paylaşım için...
30-04-2008, 08:30
bu süper bide ufak harf yazılmışlarıda büyük harf yapsak da güzel olur vallahi saol genede : )
18-05-2008, 10:50
paylasimin iciin cok tskler ama benim gibi mybb ye yeni baslayipda bunu yapmak isteyenler hic bisey anlamamistir galiba:s
hmm neyi nereye ekliyecegimizi tam olarak söyleseydin keske ama yinede hakkin yenmez tabiki paylasimin icin tekrar tesekkürler
hmm neyi nereye ekliyecegimizi tam olarak söyleseydin keske ama yinede hakkin yenmez tabiki paylasimin icin tekrar tesekkürler
18-05-2008, 11:16
venom67 demiş kipaylasimin iciin cok tskler ama benim gibi mybb ye yeni baslayipda bunu yapmak isteyenler hic bisey anlamamistir galiba:s
Aslında arkadaşımız gayet açık bir anlatım yapmış, ama dediğiniz gibi mybb sistemini ilk kez kullanan ve css bilgisi olmayanlar için biraz farklı görünebilir.
Sizin için basitçe anlatayım..
Admin Kontrol panelinize girin. Sol taraftan tema kısmı göreceksiniz, oradan Düzenle/sil kısmına tıklayın. Kullanılan tema listesi gelecek. Siz kullandığınız temanın karşısındaki Git butonuna basın. açılan sayfadan en alta inin ve Ek Css adlı bir kutucuk göreceksiniz.
O kutunun en altında boş bir yere gelip alttaki kodları oraya yapıştırın.
PHP Kodu:
.ilkharf:first-letter {
font-size:400%;
float:left;
line-height:.8em;
color: #0099FF;
padding:10px 0 0 20px;
}
En alttaki Tema Güncelle butonuna basın..
Daha sonra yine sol bölmeden Kalıplar bölümü göreceksiniz, oradan da Düzenle / sil tıklayın, yine tema isimleri göreceksiniz, kullanıdığınız temanın karşısında Genişlet yazan yere tıklayın.
Bu sefer birçok kalıp ismi gelecek, siz o kalıp listesinden aşağı inip PostBit Kalıplar yazan yere tıklayın, sonra en baştaki postbit yazan kelimeye tıklayın..
Kalıbın kodlarına ulaşmış olacaksınız..
Oradan {$post['message']} yazan yeri bulun ve aşağıdaki gibi değiştirin.
PHP Kodu:
<div class="ilkharf">
{$post['message']}
</div>
Bu şekilde ayarladıktan sonra alttaki Kalıbı Güncelleye bastınız mı tamadır.
Sayfa: 1 2