MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: wWw.MeLaNKoLy.CoM
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
merhaba arkadaşlar 2 gün önce 2 arkadaş site açtık. ikimizde daha yeniyiz mybb hakkında bu siteden az çok bişeyler öğrenmeye çalışıyorum. gerçekten hakkınızı ödeyemem. çok teşekkür ederim. şimdide sizden sitemize bi göz atıp olumlu olumsuz her türlü fikrinizi belirtmenizi istiyorum. acımasız olabilirsiniz ama unutmayın ki çok yeni adminiz :D reklam yapıyormuş gibi bi izlenim verdiysem yetkili kişiler konumu silebilir.

http://www.melankoly.com

şimdiden çok teşekkür ederim
Siteniz aslında iyide bu tema benim gözümü yoruyor böle temalı sitelerde ben fazla duramam gözlerim ağrır bu benim düşüncem yinede güzel siteniz.
Hayırlı olsun

Site içeriğinin arttırılması gerek en azından 1000 konu olsaydı daha iyi olurdu
Logonun yanındaki beyaz çizgi temanın görüntüsünü bozuyor + Logo siyaha uygun bir yazı olabilir beyaz mesela...
Rap sitesinden çok genel bir forum gibi olmuş spor diğer şeyler vs...
bence de....rap sitesinde rap olması lazım....tema iyi yani.....ama o flash banner in kenarı beyaz kalmış çok bozuyor görüntüyü....kolay gelsinn
Tema Cezam'a ait artık bırakın şu copyright'ları değiştirmeyi. "Tasarim Fatsa Yazılım İnternet Technology + Kodlayanlar : Fatsa Yazılım" Sorması ayıp neyi kodladın ?
Ya bende tebrik edicektim site açtı diye arkadaşı ama işte ...

Kilitleyin şu konuyu ...
Sayfa: 1 2
Referans URL