MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Site tasarımı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaşlar ben size site tasarımı yapıyorum ama ben size kağıda çizerim siz onu istediğiniz dille istediğiniz renkle yazabilirisiniz ama emin olun bir dil bilseydim size siteyi hazır olarak verirdim ama yakında kursa gidicem hepsini öğrencem ve size daha iyi destek vericem

bütün ayrıntılarla yapabildiğin grafiklerle size dosyayı atacam(yapabilğim kadar)
bide bana ufak bişey yazabilecek http://www.mjturkiye.net girişi gibi giriş yerine türkçe için türkiye bayrağı altınada türkçe yazısı yanına ingilizce ingiliz bayrağı altınada english yazısı yanına romanya bayrağı altınada romence(roman yazısı nasıl ise bilmiyasanız siz öyle yazın ben bulur değiştirim )yazısı bi logo bölümüne siz kafadan logo yapın ben değiştiririm renklerde arkaplan beyaz diğerleride bej mavi olursa sevinirim
pek birşey anlamadım. Şimdi sen isteyenlere site mi tasarlayacasın ? yoksabirinden sana giriş sayfası mı tasarlamasını istiyorsun ?
isteyenlere site tasarlıcam ama isteyende bana bu ufak iyiliği yapacak
hımmm anladım, hayırlısı diyelim.
batur Sayın Arkadaşımimiz siz ce ben bunu kendm nasıl yapabilirim bana kimse yapmazsa hangi programla ve nasıl (en kolay yolu yazarsan sevinirim) pardon linki unutmuşum mesajı değiştirdim tekrar bakarsan sevinirim
Sayfa: 1 2
Referans URL