MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Banner yapım programları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Merhaba arkadaşlar.Herkesin bildiği gibi hergün onlarca forum v.b. site yayına başlıyor.Ve herkes kendi sitesine ait güzel,özel banner istiyor.Fakat Mybb destek olarak böyle bir konuda gönüllü arkadaşlarımız dışında bi imkan yok.Bu durumda gönüllü olarak banner yapan arkadaşlarımızında bir süre sonra işlerinini olmasından dolayı banner yapımı duruyor.

Burada sizden ricam öncelikle banner yapımını bilen arkadaşların kullandıkları banner yapım programını bu başlık altında toplayabilirsek hem herkes birşeyler öğrenmiş olur hemde gönüllü arkadaşlarımızda rahat etmiş olur diye düşünyorum.Yanlız program adı veren arkadaşlar az-öok programın kullanılışı hakkında bilgi verebilirlerse daha iyi olur.

Herkese şimdiden teşekkürler.Saygılar.

Konu uygun yerde değilse sayın yönetici arkadaşlara zahmet taşısınlar.
belki yüzlerce böyle program var kardeş ki bunlar buraya yazılsa bile elinin altında olmadıkça nasıl anlayabilirsin ki?:D corel draw ve photoshop zaten gerisi yalan olur:D
Photoshop + Flash'tan şaşma (:
sevgili arkadaşlarım tamam yüzlerce binlerce olabilir.Benim burada demek istediğim sitemizdeki banner yapan arkadaşlarımız hangi programı kullanıyorlar.Herhalde yüzlercesini birden kullanacak değiller yaa :DNasıl kullandıklarını kısaca bir şekilde şuna basıyorsun şunu yapıyorsun save diyorsun bannerın hazır tarzı birde tarif yaparlarsa en azından daha fazla kullanıcıya hitap etmiş olur ve yararlı olur diye düşündüm.Eğerki zaten sizin dediğiniz gibiyle o zaman admin arkadaşlar konuyu kaldırsınlar.Ne diyim başka
Fireworks ile çizimleri felan yaparım herhangi bir gif programıylada onlara efek verek diziyorum olay bu ;) hadi kolay gelsin
ben özel bir banner yapım programı kullanıyorum.
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL