MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: paylasimodasi.com teması hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba arkadaşlar Mybbdestekin katkılarıyla birşeyler öğrenip kendimizce birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Kendi siteme iki tane tema yaptım.temalar hakkındaki görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.daha tam tamamyamadım küçük eksiklerim var gibi zor bir iş her bakışımda eksik birşeylerle karşılaşıyorum.
Ayrıca bazı gif resimleri alıntı yapmış olabilirim bunlarında izinlerini tema yayınlayan kişilerden aldım. İzin almadığım arkadaşlar varsa belirtirse ii olur kimsenin hakkını emeğini haksızca almak istemem bunuda belirteyim.
tema değiştirde siyah_gri ve mavi_turuncu olarak bakabilirsiniz
Footerla ilgili bir eksiğim varsa belirtiniz şimdiden teşekkürler ...

http://www.paylasimodasi.com
Footerde bir eksik yok, site gayet güzel de burası serbest kürsü, mybb siteler bölümüne açman gerekirdi ;)
acemilik yanlış yere açtığım için özür dilerim siteyi daha açmadığım için mybb siteler bölümüne konuyu açmak istemedim o yüzden buraya açtım konuyu yetkili arkadaşlar uygun gördükleri yere taşırlarsa ii olur
yorumun içinde teşekkürler
Bu arada söylemeyi unuttum, logo ve arkaplan rengine bayıldım, hayırlı olsun umarım iyi yerlere gelirsiniz, başarılar ...
Referans URL