MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: (-)Eksi Rep Vermeyi Ortadan Kaldırma
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Merhaba Arkadaşlar Başıma gelen gereksiz -rep olayları şikayetleri yuzunden bende bu bolumu toptan kaldırayım dedim... İyi mi ettim , galiba iyi oldu:D

Şimdi anlatıma geçiyorum yapmanız gerekenler bir kaç kodu silmek sadece o kadar:wink:

Anlatım:
Admin kp---> Kalıplar (şablonlar)---> Düzenle/sil---> Genel Kalıplar(şablonlar)/genişlet---> crs_reputation_add tıkla ve BUL...

PHP Kodu:
<input type="radio" name="add" value="neg" $negcheck>&nbsp;$lang->negative<br /> 

Bulduğumuz bu kodları başımıza dert açan Şu - Rep olaylarını düşünüp Tümden siliyoruz... Silmesi ve bir daha boyle olaylar açmaması cidden çok zevkli...
Ne diyeyim, Sizde Deneyin!!!:D

Usta Dediğin Fazla vidayı gereksiz bulursa yerine takmazmış... Bizimkide o mesele şimdi:kiss-hot:

UNUTMADAN:

ANLATIM VE KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME İLK DEFA MYBBDESTEKTEDİR... ZATEN BAŞKA Bİ YERDE ÇIKMIŞ BİR KONUYU ALIP SİZE SUNMAM...
TELİF HAKKI YOK!!! VİCDANI HAKKI VAR!!!!!
BİLGİNİZE:wink:

İYİ GÜNLER...
geneL şabLonLarım arasında böyLe bir şabLon yok ?

global_boardmsg var o da ekLentim var o yüzden...
Pardon arkadaşlar eklentinin mybb 1.2.x için oldugunu yazmayı unutmuşum...

1.1.x lerdede buyuk ihtimalle kalıplar(şablonlar)--->Duzenle/sil--->Kullandıgınız tema/genişlet---> kullanıcı paneli sablonları(usercp)---> reputationadd baslıklı sablonda böyle bir kod bulucaksınız...

Teşekkürler...
Ozirr Sayın Arkadaşımim bunun yolunu anlatmışsın eline sağlıkta ben istesem yine -rep veririm :D

Sadece -rep adresini ve kullanıcı nosunu bilmen yeterli Gulumseme
Bu arada crs_reputation_add şablonu yok bende...
benim de 1.2.x (:

bende de yok :D
Sayfa: 1 2
Referans URL