Bu aralar moda oldu bu blog siteleri. Bende can sıkıntısından dolayı kendimce birşeyler ayarladım. Bundan sonra çalışmalarımı vs. ilk bu siteden takip edebilirsiniz. Ayrıca çeşitli konularda dersler hazırlayıp siteme koymayı düşünüyorum.
Link:
http://www.alioktay.info
basit sade ve hoş olmuş.. eline sağlık.. arada bir uğrayıp bişeyler örenmek gerek

güzel herkes seni tanımak ister bence
ali abi bide orada şöle bişey var
Neden MyBBDestek Sitesini Açtınız?
Dediğim gibi web üzerine yoğunlaştım bundan dolayı hazır sistemlerle ilgilenmeye başlamıştım. MyBB Desteki açtığım sıralar MyBB ile tanışalı 1 ay
mybb desteki deilde mybb desteği

olmuyacakmı olur sınav heyecanıdır neyse tekrar tebrikler ve össde başarılar emeğin boşuna gitmez inş..
arno birde bu blog siteler nasıl yapılıor yani senmi tasarlıyorsun yoksa onlar hazır mı veriyor blogları yani başlıkları felanmı değiştiriyorsun sitemynet.com hesabı gibi bilgi verirsen sevinirim milletin işine yarayacaktır hem bak sen bile diyiyorsun çok popüler

arno birde bu blog siteler nasıl yapılıor yani senmi tasarlıyorsun yoksa onlar hazır mı veriyor blogları yani başlıkları felanmı değiştiriyorsun sitemynet.com hesabı gibi bilgi verirsen sevinirim milletin işine yarayacaktır hem bak sen bile diyiyorsun çok popüler

bence bu konuda en iyi sistem wordpress
renk uyumu süper + sade olmuş ;) bence çok güzel bir site yapmışsın hayırlı uğurlu olsun!