MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: alioktay.info
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bu aralar moda oldu bu blog siteleri. Bende can sıkıntısından dolayı kendimce birşeyler ayarladım. Bundan sonra çalışmalarımı vs. ilk bu siteden takip edebilirsiniz. Ayrıca çeşitli konularda dersler hazırlayıp siteme koymayı düşünüyorum.

Link: http://www.alioktay.info
basit sade ve hoş olmuş.. eline sağlık.. arada bir uğrayıp bişeyler örenmek gerek Gülücük
güzel herkes seni tanımak ister bence
ali abi bide orada şöle bişey var

Neden MyBBDestek Sitesini Açtınız?

Dediğim gibi web üzerine yoğunlaştım bundan dolayı hazır sistemlerle ilgilenmeye başlamıştım. MyBB Desteki açtığım sıralar MyBB ile tanışalı 1 ay

mybb desteki deilde mybb desteği Gülücükolmuyacakmı olur sınav heyecanıdır neyse tekrar tebrikler ve össde başarılar emeğin boşuna gitmez inş..
arno birde bu blog siteler nasıl yapılıor yani senmi tasarlıyorsun yoksa onlar hazır mı veriyor blogları yani başlıkları felanmı değiştiriyorsun sitemynet.com hesabı gibi bilgi verirsen sevinirim milletin işine yarayacaktır hem bak sen bile diyiyorsun çok popüler:D
hayırlı olsun

medea Yazan:
arno birde bu blog siteler nasıl yapılıor yani senmi tasarlıyorsun yoksa onlar hazır mı veriyor blogları yani başlıkları felanmı değiştiriyorsun sitemynet.com hesabı gibi bilgi verirsen sevinirim milletin işine yarayacaktır hem bak sen bile diyiyorsun çok popüler:D

bence bu konuda en iyi sistem wordpress

renk uyumu süper + sade olmuş ;) bence çok güzel bir site yapmışsın hayırlı uğurlu olsun!
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL