MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Dikkat!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar bazı densizler foruma gelip siteme index atmışsın senin şöyle senin böyle şeklinde aptalca yazılar yazmaktadır. Ben 15-20 günde bir gün internete giriyorum. Sitelerimi kontrol edip çıkıyorum. Başka birşey yapacak vaktim yok. Hackingten de sadece terim bazında az çok anlarım. Ayrıca kimsenin sitesini gasp edecek saygısızlığı yapmam.

Böyle konular açan arkadaşları uyarıyorum. Sizinle uğraşacak vaktim yok. Binlerce kez küfürde etseniz sitenizi hacklemeye veya hacklettirmeye çalışmam.
yok az önceki arkadaş saçmalıodu zaten çok film izlemiş belli :D

AdAmIn1i Yazan:
yok az önceki arkadaş saçmalıodu zaten çok film izlemiş belli :D

heheheGülücük:) güzel cevap

dduyarlılığın çok güzel ama bu haddini bilmez şerefsizlere bi cevap lazım senin vaktin yoksa bile olan vardır!!!
arkadaşlar hakaret edip aynı seviyeye inmeyin ;)

ben inanmıyorum arnonun hacker olduğuna adamın işi gücü yok gelip sizin 3 üyeli siteleri hacklicek :D
arno webmasterdır.hackerlıkla işi olmaz zaten olsa bile yıkıcı değil yapıcıdır...
böyle saçmalıklara kimse inanmasın zaten..
biz yaptıklarımızda gündemdeyiz yıktıklarımızda değil.(yıktığımız bişeyde yok ya ;)

nighty Yazan:
arkadaşlar hakaret edip aynı seviyeye inmeyin ;)

ben inanmıyorum arnonun hacker olduğuna adamın işi gücü yok gelip sizin 3 üyeli siteleri hacklicek :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hep destek tam destek,
hacklenenler genelde geri zekalılardır,
cin olmadam adam çarpmaya çalışanlardır,
kesin bi trojan yiyip ftp şifresini filan kaptırmıştır Gülücük
Sayfa: 1 2
Referans URL