MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Anasayfa sorunu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
[Resim: forumresimzn2.jpg]

Anasayfada forumlar rasında dengesizlik var çizgilerde son forum neredeyse sayfanın ortasında gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum Başka bir sitede admini msnye ekledim güya onlarda destek veriyorlar ayrıca sitelerine mesajda yazdım sorunla ilgili adam ben msnden mesejı yazıyorum o msn mesaja bakıyor cevap yazmıyor pencereyi kapatıyor. Önemli olan düzeltmek değil hiç değilse ilgileniyormuş gibi yapmak. Lütfen siz bir ilgilenirmisiniz bu sorunumla.

Saygılarımla
tablo sabitlemeniz gerekiyor.
ama en kolayından size tavsiyem forumumuzda begeneceginiz bir cok tema var.
istediginizi indirip kurmanız.
onlarda tablo sabitleme kodlarıda vardır
Tablo sabitleme kodlarını buraya yazabilirmisiniz ve ayrıca ben onları nereye yazacağım teşekkürler.
Arkadaşlar tablo sabitleme kodlarını yazmanız mümkünmü buraya ? ? ?
Arkadaşlar kolay sorulara bende cevap yazıyorum. Bu yapılan ya bilgisizlik yada eringeçlik yada kimse birşey bilmiyor. Şimdi diyecekler ki kimse yardım etmek zorunda değil, bırakın ya ben yıllardır duyuyoyrum bu lafları, yardım etmek isteyende bugune kadar yazardı. Sırf bunu yazdım diye birileri arama yap, bilmem ıhlamur kaynat saçma sapan şeyler söyleyecekler, nereye kadar hazır tema gideceksiniz bilmiyorum ki !
http://forum.mybbdestek.com/kayma-sabitl...10028.html

Eğer işiniz hallolduysa konunun ilk mesajından bildir butonuna basıp. Sorun halloldu filan yazın ki arşive taşınsın.
Referans URL