MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: yardım lütfen
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar benim iki sorunum war yardımcı olursanız sevinirim

1. Admin kısmına giriş yaparken şifre yanlış girilince bi uyarı mesajı geliyo ve burada türkçe karakter sorunu var siteye baktım ama benimkine benzer bi karakter sorunu göremedim bu konuda bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum

2.Aşağıdaki resimdeki simgeler nizami durmuyo sanırım kodlarla oynarken boş satır falan bıraktım bi halt ettim kaydı bunlar, bunu düzeltebilir miyim acaba?

[Resim: b-1387-sorun.jpg]
1.si bu email istemcinin charseti ile ilgili. onun için bizim yapabileceğimiz bişey yok.

2.si daha önce forumlarda anlatıldı.

Konunun başlığını düzeltirsen çok daha iyi olur...
sen bence bi sitede modluk yap.. sen forumunda yardım plsssssssss die bi konu bulunmasını istermisin ?.. böle bi konu başlığından konunun neyle ilgili olduğunu anlayabiliyormusn ? .. ben senin yardımını çözüp çözemediğimi anlamam için illa girip konuya bakmammı gerekir ?.. plsssssssssss kısaltmasıda please ingilizce kelimesinin kısaltması oluyor.. bu konu bi çok kez gündeme geldi..

başka yorum yok..
ayrıca artislik yapanda yok..
teşekkürler arno eleştiri eğer bu şekilde gelecekse her türlü saygı duyarım fakat eleştiride herkesin harcı değil ne yazık ki, bu arada 2. sorunun çözümünüde buldum saol

Aftermath

modluk veya adminlik yapabileceğime kendim karar verebilecek seviyedeyim onu dert etme sen, türkçeye sahip çıkmanızda güzel bişey fakat sitedeki bu katı tutumdan haberim yoktu çünkü üyeliğim o kadarda eski değil fakat eğer uyarma gereği duyduysan bu yapıcı olmalı bence
Referans URL