MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Arkaplanı Sabitleyin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Daha Önce Bir Konu İçinde Mesaj Olarak Verilmişti Ama Tema Yapımında Bir Çok Arkadaşa Yardımcı Olacağını Umduğum İçin Konu Olarak Açıyorum.

Gövde (MyBB ANA Stili) >>> Ana CSS Öznitelikleri >>> Arkaplan url(images/gokkusagi/arka.gif);
Daha Sonra
Ek CSS Öznitelikleri

Kod:
background: url("images/gokkusagi/arka.gif");
background-attachment:fixed;

Sayfa Kapsayıcı (MyBB ANA Stili) >>> Ek CSS Öznitelikleri

Kod:
background:#B7E1EF url(images/gokkusagi/arka.gif)top left repeat-x;
background-attachment:fixed;
border:0px solid #EDBB34
color:#AFAEA9;
margin: auto auto;
padding: 20px;

Güzel paylaşım sağ ol.
Tabi ki URL ve renk kodlaını temanıza göre düzenlemeniz gerekiyor, hatırlatmama gerek yok sanırım Gülücük
ben bişi anlamadım şunu doğru düzgün bir şekilde bir daha anlatırmısınz(lütfen yanlış anlama AngelSlayer
sen anlatmıssın ama ben anlamadım)
Gayet açık anlatılmış ama :s sen nereyi anlamadığını yazabilir misin?
sağol Sayın arkadaşım
arkaplan sabitleme derken.tablolar uzerinde kayacakmı.onumu anlattın.mybb acemisiyiz.sadece yapılışını ve kodları goster yeter.gerisini hallederim.arka plana resim koydum ve tablolardan ayrı kalmasını istiyorum.basıt bi kod lazım.bilen varsa yazsın
Şimdi arkadaşlar size şöyle özetliyim normalde siz arka plana bi resim koyduğunuz zaman forumunuzda tarayıcınızın barını aşağıya doğru getirdiğinzide arka plan resmide aynı şekilde aşağıya doğru kayarmesela 1. resimde aşağıya doğru haylazforum yazıyo bu sabitlenmemiş hali forumda aşağıdaki kategorilere indiğimi zaman 2 resim oluşuyo bunun önelemk içinde yukarıda verdiğim css kodlarını kullanuyoruz umaraım anlatabilmişimdir :S :S

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL