MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: İfade ( Smiley ) Eklemek [ Resimli ]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
merhaba smile seçiyorum sadece karekter olarak görünüyor neden acaba. ama mesaj ikonunda bir sorun yok. birde şu yönlenirken login olurken veya mesaj attıktan sonra dönen resim varya redictor idi sanırım o görünmüyor onu nasıl hallederim...
Cvp: sitenin sorunları

:36_1_38: :smiley_mini019:
Önce Ftp'den İmages Klasörünün İçine Ekleyeceğiniz İfadeyi Atın... Sonra Aşağıdaki Yolları İzleyin...

Şu cümleyi uygulayamadım desem :S..
Aynen denileni yaptım ama imageden nereyi kopyalayacağımı bilemediğim için sanırım, smiley görünüyor ama tıklanmıyor artı yanında url adreside yazıyor .Bu kısmı biraz daha acıklarmısınız.
bir ftp programı yüklemelisin öncelikle Cuteftp gibi mesela.Sonra ftp bağlantını yapmalısın orada ana dizin ve çeşitli klasörler var.ordan images klasörünü bul sonra eklemek istediğin ifadeyi içine at daha sonra admin panelden ifade ekleye basın eklediğin ifadenin adiresini yaz bu kadar Gulumseme
;) :D :( :'( :O
tşkrl
ya benim sorunum var ben smileleri değiştirdim ancak. sitede çıkmıyolar artık kırık link X oluyor...geri yükledim sorun gitmedi. neden??
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL