MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: vbulletin stil; postibtte kullanıcıya mail,mesaj vs; açılır pencere...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
1) functions_post.php'de
Kod:
if($post['userusername'])
    { // This post was made by a registered user

$post['username'] =$post['userusername'];
bul ve altına şu satırı ekle;
Kod:
$post['userpop'] = format_name($post['userusername'], $post['usergroup'], $post['displaygroup']);

yani son hali şu şekilde olsun;
Kod:
if($post['userusername'])
    { // This post was made by a registered user

$post['username'] =$post['userusername'];
                          $post['userpop'] = format_name($post['userusername'], $post['usergroup'], $post['displaygroup']);

2)ardından kalıplardan
postbit_author_user'i aç ve
Kod:
<strong><span class="largetext">{$post['profilelink']}</span></strong><br />
bul ve silip yerine şu satırları ekle;
Kod:
<a href="#" id="kullanıcı_{$post['pid']}"><span class=largetext>{$post['userpop']}</span></a>
<script type="text/javascript">
                         document.write('<div id="kullanıcı_{$post['pid']}_popup" class="popup_menu" style="display: none;"><div class="popup_item_container"><a href="private.php?action=send&amp;uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcıya özel mesaj gönder<\/a><\/div><div class="popup_item_container"><a href="member.php?action=emailuser&amp;uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcıya mail yolla<\/a><\/div><div class="popup_item_container"><a href="member.php?action=profile&amp;uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcının profiline git<\/a><\/div><div class="popup_item_container"><a href="search.php?action=finduser&amp;uid={$post['uid']}" class="popup_item">kullanıcının bütün mesajlarını bul<\/a><\/div><\/div>');
new PopupMenu("kullanıcı_{$post['pid']}");
</script><br />

mybbnin kendi popup menüsünü kullanarak yaptım; istediğiniz taktirde bir css yazıp class="popup_menu" kısmında yazdığınız cssyi kullanarak görüntüyü değiştirebilirsiniz...

userpop diye bir terimi ben uydurdum, sebebi; kullanıcı renklerinin de görüntülenebilmesi içinGulumseme...
Ellerine sağlık (:

Bir de profil linkini ekle bence menüye, hani nicke tıklayınca profile gidiyordu ya o link olmamış oluyor (:
tamamdır turgut; profile git seçeneğini de ekledim; bir de ufak bir sorun oluşuyordu; aynı sayfada aynı kişiye ait birden fazla mesaj varsa alttaki menüler çalışmıyordu haliyle; onu da düzelttim...
mükemmel.. eline sağlık.. kesin uygulicam forumuma.. ben bunu yapılmışını editlemiştim ama sorunluydu ilerleyen mesajlardakilerin profilini göster vs. diyince konuyu açanınkini gösteriyordu hep.. inş bunda öyle bi sorun yoktur..
taşıyorum..
eline sağlık..
Aftermath caps koysana nasıl bişey..
henüz kurmadım :D ama zamanım olursa kurmaya caps koymayada zamanım olur .. bu arada başlığı postbitte olarak editledim yani showthreaddı ama bu eklenti postbittle ilgili.. neyse başlıyım kurmaya Gulumseme
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL