MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Forum görüntülemede vB tarzı yazar bölümü (:
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
ellerinize sağlık...

aftermath ne demek istediğini daha yeni anladım, ben de diyorum renkli isimden kastı neGulumsemeGulumsemeGulumseme... ben sadece {$thread['username']} kullanıyorum ama onda da profil linki olmuyor, biraz uğraşayım yaparım ama...

edit; ok yaptım dediğini; şöyle yapacaksın; forumdisplay threadde <span class="smalltext">{$thread['profilelink']}</span> yerine

<span class="smalltext" style="cursor:pointer"><a style="color:#000000" href="member.php?action=profile&amp;uid={$thread['uid']}">{$thread['username']}</a></span> yaz...
Separate senin de eline sağlık ;)
seperate eline sağlık işte bu süper oldu.. Turgut sende mesajı editle bence çünkü şimdi tam 1e 1 oldu Gulumseme hep birlikte forumdisplayide vb yaptık elimize sağlık.. vb'nin işi bitti.. muhahahha :D

edit :

yalnız bu sefer yinede altı çizili oluyor.. yani underline kodunu <a href koduna tıplı color kodunu uyguladığımız gibi iptal etme şeklinde uygulamamız gerekiyor (:..
aftermath, kafam karıştı biraz dostum... topici açan kişinin nickinden mi bahsediyorsun; yoksa topice son mesaj atan kişinin nickinden mi... forum-ax'a girip baktım; topici açan kişi senin istediğin formatta; ama son mesajı atan kişi kısmından bahsediyorsan, o zaten vbde de üzerine gelinen linkler şeklinde gözüküyor... yani üzerine gelinen linklere altı çizili komutu vermişsen o da o şekilde gözüküyor...

edit; yaptım onu da; eğer son mesaj yollayan kişinin nickinden bahsetmişsen onu da sadece siyah yapmak için;
forumdisplay_thread şablonunda
{$lasposterlink} yerine
Gön: <I><span class="smalltext" style="cursor:pointer"><a style="color:#000000" href="member.php?action=profile&amp;uid={$lastposteruid}">{$lastposter}</a></span></I> yaz...
topici açan kişiden bahsetmiştim Gulumseme
Gulumseme, şuan sitende sorun yok sanırım; forumdisplayda konuyu açan kişi istediğin formatta, baktımGulumseme...
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL