MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: vB tarzı temalarda değerlendirme bölümündeki renk sorununa çözüm...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Şöyle göstereyim:

[Resim: 96612482gh8.th.jpg] -> [Resim: 30987079su0.th.jpg]

Admin KP > Kalıplar > Düzenle / Sil > Forum Display (Görüntüleme) Kalıplar > forumdisplay_thread_rating kalıbını açın ve aşağıdaki kodu bulun:

Kod:
{$bgcolor}

ve aşağıdaki kod ile değiştirin:

Kod:
trow1

Bu kadar (: Böylece üstteki resimde gösterdiğim gibi, renk düzeni sağlanmış olacak...
aslında bi çok vb temasında buna benzer yerlerin yapılması unutlmuş.. yani sütunlar değil satırlar farklı renkte.. oda bgcolordan kaynaklanıyor... kalıplarda bgcolor yazan heryerin trow1 ve trow2 şeklinde değiştirilmesi lasım ( tabi olması gerekteği şekilde )

mesela üye listesi arama sonuçlar vs. bölümlerde bu değişikliğin yapılması unutulmuş.. gözüme çarpanlar arasında..

ayrıca bilgilendirme için teşekkürler TuRGuT...
Az önce MyBB'nin varsayılan teması ile oynuyordum, sütunların arkaplan reklerini y ekseni yönünde yapmaya çalışırken bgcolor'ları dediğin gibi trow1 ve trow2'lerle değiştirmiştim, şimdi de vB temasını çevirirken çok sırıtıyordu, kalıbı vs. buldum işte sonuç bu (: Ben de bu şekilde buldum yani (:
doru sölüosun bende bunu yaklaşık 1 hafta önce falan bulmuştum Gulumseme ama hepsini değiştirmek ölüm.. bi temayı çevirmek 2 saat sürse bu kalıpları editlemekte rahat 1 saat sürer Gulumseme ..
Yok ya 30, bilemedin 40 dk sürüyo tema çevirmesi de :D Sıfırdan çevirmeye çalışsan saatler alır :D
gerçi doğru bitane çeviriceksin.. sonrakileri hep onun üstünde değişiklik yaparak çevirceksin.. evet bence artık bu şekilde çevir temaları Gulumseme büyük bi ihtimalle ben artık o şekilde yapıcam ( nadiren tema yapıyorum ama olsun Gulumseme )
Sayfa: 1 2 3
Referans URL