MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Ücretli Tema Yapıyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
MyBBye başlayalı ve MyBBDesteki açalı 1 yıl olmasına rağmen bu işten elde ettiğim gelir bu iş için olan giderlerimi bile karşılamaya yetmiyor. Artık üniversite öğrencisi olmam ve buna bağlı olarak ihityaç ve giderlerim arttığından dolayı bu işlerden az ya da çok belirli miktar gelir elde etmenin yollarını arıyorum.

İlk olarak en iyi bildiğim işlerden biri olan MyBB tema yapımı aklıma geldi. Dolayısıyla eskiden açmış olduğum bu konuyu yenileme ihtiyacı duydum.

1. Yaptığım temalar sitenize özel olacaktır. Başka bir yerde bedava ya da ücretli olarak paylaşımı yapılmayacaktır.
2. Temalar istediğiniz renkler üzerine grafiksel ve kodlama olarak geliştirilip beğeninize sunulacak, eksik ve düzeltilmesi gereken yerler isteklerinize göre düzenlenecektir.
3. Temanın grafikleri varsa kullanmamı istediğiniz grafikler kullanılarak ve kalan grafikler için bedavaya paylaşıma sunulmuş grafikler düzenlenerek ya da en baştan Photoshop ile yapılacaktır.
4. Temalarda kullanacağım kalıplar genellikle kendime özgü olacaktır. İsteğinize göre farklı stiller uygulamam mümkündür. (Örneğin vb tarzı header gibi...)
5. Ücretlendirme temada kullanılacak grafik ve kodlamaya göre tarafımdan yapılacaktır.

Bu konudaki soru ve sorunlarınız için bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz...
http://www.2moons.gen.tr/forum temasını yaptım. Referans olsun Gülücük
sevgili admin fiyatlar nedir ?
İlk mesajımı tekrar düzenledim. İlgili olanlar bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir...
tamalarda flash ta uygulayabiliyormusunuz
arno fiyat nedir??? ona göre bende düşünüyorum yaptırmayı
adam özel mesaj yoluyla ulasabilir demiş.
isterseniz bide özel mesaj atmayı deneyin Gülücük
fiyattan memnun kalmassanız bide bana basvurun Zuha
ekmeğine tasmı koydum ne Gülücük
saka saka
cemil flash konusunda bilgim çok az. Program olarak sadece photoshop kullanıyorum. Kodlamaları filan direk site üzerinden yapıyorum.
Sayfa: 1 2
Referans URL