aMCaoGLu demiş kiHocam siteyi türkçeleştirdimde..Açamadım ben bunu..Panelden Başka biryeri göremiyorum..Forumlara bak yazıyor tıklayınca bembeyaz bir sayfa çıkıyor öyle kalıyor..forumu görmem için ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinicem..Teşkkürler..
Bu mesajı değiştirdim sanırım yazdıklarımı görmedin kardeş..Ayrıca 3 senedir Smf kullanıyorum..Epey bir zamandırda Vbulletin Kullanıyorum..Bu işlerden hiç anlamayan birisi değilim Yani..Forumda bi sorun var sanırım..yanlış birşeymi yaptık acaba...
forum ayarlarından cookie ayarları ile falan oynadınızmı yada
Forum Ayarları
---Genel Konfigürasyonu
buradan sitenizle ilgili adreslerin dogrulugunu kontrol ediniz
Yok hocam ne yaptımsa olmuyor..zaten ben hiçbirşey Ellemedende böyleydi bu..forumu kurdum panele girdim..direk ana sayfanın linki yazdım girdim baktım olmuyor..Yani benle alakası yok en başta sorun vardı..kurulumda bir yanlışlıkmı yaptık acaba ? Öyle olsa panelede giremem gerçi :S
Arkadaşlar dün geceden beri yardım bekliyorum..sitenin ismine uyacak bir yardım göremedim daha..nerde bu destek ?

Anlamıyozz daa..
kardeş hostinginin özelliklerini ve ne gibi bir hata aldığını yzarmısın
Hocam zaten free forum kuruyorum şuan ilk defa yaptığım için..deneme amaçlıyım yani..funpic.de'den aldım hostu hiçbir sorun göremiyorum aslında..Forumu kurdum panele girdim istediğim tüm ayarları yapıyorum..türkçeleştirme işleriminide yaptım..ama forumu göremiyorum..
http://siteismi.com/forum/index.php (forumu forum klasörünün içine upload etttim..)
hiç sorunsuz böyle gösükmesi gerekiyordu bildiğim kadarıyla ama olmuyor..hiçbişey anlamnadım ben bu işten..sitede sorun varsa paneli nasıl gösteriyo... :(