Bilmemek ayıp değil, neden gülelim.
Şimdi kurulum esnasında sizden istenen bilgileri mutlaka yanlış giriyorsunuzdur.
bu bilgileri kontrol edin.
ayrıca veritabanınız zaten boştur hiç kuramadığınıza göre. silip yeni veritabanı oluşturmanıza gerek yok. yanlız o veritabanına ait kullanıcı adı, şifresi ve veritabanı adını doğru bilmeniz gerekiyor aksi takdirde kuramazsınız.
Batur Sayın Arkadaşımim ilgin ve yardımların için teşekkür ederim.Problem devam ederken host firmasından seni artık entrenix ten kurtaralım teklifi geldi (eee mail bonbardımanından başka türlü kurtulamazlardı) Bende siteyi Plesk 'e atmalarını söyledim...Bakalım orada ne yapacağız...
Forumu kurdum install klasörünü sildim forum yaklaşık 2 saat çalıştı daha sonra girdiğimde sürekli bu uyarıyı veridi.Forumu kaldırdım yeniden upload ettim ve kurdum install klasörünü sildim ve forum yine 2 saat kadar çalıştı neden acaba?
MyBB Error
MyBB has generated a critical error and as a result cannot function correctly.
MyBB Said:
Error Code: install_directory
The install directory (install/) still exists on your server and is not locked. To access MyBB please either remove this directory or create an empty file in it called 'lock'.
Please try clicking the Refresh button in your web browser to see if this corrects this problem.
We apologise for any inconvenience.
herseyi dediginiz gibi yaptım 1.2.9 yükledigimde bembeyaz bir sayfadan balka bişi gozeukmuyor sadece admin paneli görebiliorum ama eski sürümleri yüklediğimde böle bişi olmuyor (funpic) sorun nedir acdaba
install klasörünü bir silin öyle deneyin.
VeRSioN3 demiş kiherseyi dediginiz gibi yaptım 1.2.9 yükledigimde bembeyaz bir sayfadan balka bişi gozeukmuyor sadece admin paneli görebiliorum ama eski sürümleri yüklediğimde böle bişi olmuyor (funpic) sorun nedir acdaba
Funpic e kurunca sadece "admin" giriş yaptığında boş ekran çıkıyor.
Admin paneline girince de üstte ".admin/index.php" hatası veriyordur muhtemelen ?