Bu kadar müthiş bir anlatım!!... Gerçekten seni tebrik ediyroum Sayın Arkadaşımim... Anlatımda başarılı olduğun kadar, hayatındada başarılı olursun inşallah
( mektup gibi oldu ama içimden geldi işte ) =)
Arkadaşlar YARDIM!
Ne yaptımsa bu aşamayı geçemedim...
veritabanı oluşturdunuz mu? Oluşturduysanuız orda girdiğiniz veritabanı adı, kullanıcı adı vew şifresini burda kullanacaksınız. Eğer bunları doğru girdiğim halde olmuyor diyorsanız nadir bazı servserlar localhost değil server ip numarası ile çalışır. Eğer öyleyse serverdan kendi mysql sunucu ip nosunu öğrenip onmu girin localhost yazan yere.
Yardımın için teşekkürler...Etrenix host panel kullanıyorum ondada bahsettiğin mysgl sunucu ıp bulamadım.Nasıl ve nereden öğrenebilirim.
host firmanıza sorabilisiniz ya da phpmyadmine girdiğinizde üstte gözükür ip nosu..
Server ip numarasını aldım fakat yine aynı hatayı veriyor.Host panelinden MySQL veri tabanını silip yeni bir veri veri tabanı oluşturmaya çalıştım fakat silme işleminde "HATALI KARAKTER" diye bir uyarı veriyor.Acaba veri tabanındamı bir problem var.Sunucuda Oluşturduğumuz veri tabanını silip yeni bir veri tabanı oluşturamıyormuyuz.Gülünecek bir soruysa Acemiliğime verin arkadaşlar.