MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: [ MyBB Forum Kurulumu ]
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Dostlar öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.. Benim şöyle bi sorunum var:

[Resim: aaqy9.jpg]

Resimde gördüğünüz gibi Türkçe karakter sorunu var. Forumu yeni kurdum ve hiç bir dokunma yapmadım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Yardım için şimdiden teşekkürler..
resmin büyük halini göremiyorum ? .. Türkçe Karakter Sorunu İçin Çevirimizi Yükleyin.. Funpic Hosta Kurduysanız Sitenizi O Halde Funpic TR Çevirimizi Kurunuz..
Aftermath demiş kiresmin büyük halini göremiyorum ? .. Türkçe Karakter Sorunu İçin Çevirimizi Yükleyin.. Funpic Hosta Kurduysanız Sitenizi O Halde Funpic TR Çevirimizi Kurunuz..

Evet funpic hosta kurdum. TR çevirimini nasıl yapcam? Mybb burdan indirip kurmuştum zaten. Full türkçe olan sürümünü..
albaywolf demiş ki
Aftermath demiş kiresmin büyük halini göremiyorum ? .. Türkçe Karakter Sorunu İçin Çevirimizi Yükleyin.. Funpic Hosta Kurduysanız Sitenizi O Halde Funpic TR Çevirimizi Kurunuz..

Evet funpic hosta kurdum. TR çevirimini nasıl yapcam? Mybb burdan indirip kurmuştum zaten. Full türkçe olan sürümünü..

Aramadan başlıklarda kökten olarak arat, funpic karakter sorununa kökten çözüm gibi bi konu vardı ... İşe yarıyor ...
Hallettim. Çok sağol hocam..;)
Kurulumdan hiç anlamazdım. O kadar iyi anlatmıssınız ki ben bile anladım :P

Teşekkürler...
Referans URL