MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Tema Düzenledeki Bölümlerin Açıklamaları (RESİMLİ)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
AoRGuN demiş ki%100'ü bitti hayırlı olsun... Gulumseme

hocam süpersin elllerine sağlık
dostum konu için çok sağ ol. ben de yeni bir tema hazırlayacağım ama nasıl olduğunu bilmiyorum:(
AoRGuN ellerine sağlık ! Ancak ben birşey sormak istiyorum, gözümden kaçmış olabilir ama göremedim işte :D örn; yeni konu butonuna basıyoruz, yazı yazacağımız yer geliyor, oranın rengini nasıl ayarlarız ???
Birde altforumların arkaplanı hatırladığım kadarıyla değişen tablo satırından ayarlanıyordu ? doğru mu hatırlıyorum ? eğer doğruysa bunları ayarladığımda konu içinde arada boşluklar kalıyor nasıl doldururum ??
CaNCoNTi demiş kiAoRGuN ellerine sağlık ! Ancak ben birşey sormak istiyorum, gözümden kaçmış olabilir ama göremedim işte :D örn; yeni konu butonuna basıyoruz, yazı yazacağımız yer geliyor, oranın rengini nasıl ayarlarız ???
Birde altforumların arkaplanı hatırladığım kadarıyla değişen tablo satırından ayarlanıyordu ? doğru mu hatırlıyorum ? eğer doğruysa bunları ayarladığımda konu içinde arada boşluklar kalıyor nasıl doldururum ??
mesaj yazma kutusu için"Yazı Alanları"nı dene.

ikinci sorunu tam anlamadım resimle gösterir misin?
Tamam çok saol 1. yi hallettim ...

2.si için:

[Resim: sorulp2.jpg]

Resim çıkmassa:

http://img516.imageshack.us/img516/9563/sorulp2.jpg

İşte bu :D
Eline sağlık, gayet güzel bir anlatım olmuş..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL