MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: alternatifiz.biz...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
ogame evren31 oyuncuları olarak kendimize bir forum kurduk, henüz forumumuzun altyapısını tam olarak oturtamadık; kendi forumumuza 2 ay önce geçmiştik ama mybb ile 1 ay önce tanıştık, tanışmamız da mybbdestek forumu sayesinde oldu...

forumumuz ziyaretçilere kapalı, gerçi çok fazla bölümümüz de yok; ama en azından görmek isteyen arkadaşlar için forumun küçük bir bölümünü ziyaretçilere açtım...

http://forum.alternatifiz.biz

mybbdestek forumuna mybb ile ilgili verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim...
Bence Türkçe çevirin MYBBDESTEKE ait olmadığı için pek hoş karşılanmıcak..Nese ben yorumliyem MYBBDESTEK ÇEVİRİSİ KULLAN :D Siten çok koyu biras daha aç renkleri diyecem.Ama ogame oynadığım için biliom.Koyu oyun ama mavi daha güzel olur!Temanı mavi yap daha güzel olucak kesin!
farklı temalarımız da var aslında; bu tema ogame formatına uygun olduğu için default olarak ayarladım... açık renkli temalar da mevcutGulumsemeGulumsemeGulumseme...

çeviriye gelince o kolay yaw, zaten birçok kısmını kendim tekrar düzenledim...
bence de tema ile biraz daha oynayın. özellikle tablo kenarlıklarını görünür yapın. daha düzenli bir görünüme sahip olur. renkler zevktir bişey diyemem ama tablo kenarlıkları olsun derim.

hayırlı olsun, başarılar..
Ogamein en son renkleri nasıl bilmiyorum ama ben oyunu bırakırken maviydi.Mavi renk daha güzel gidecektir sitene denemekten birşey olmas.

BAŞARILAR...
aslında bu renkler, wbb default temanın renkleri, ama önerin için teşekkür ederim; denerimGulumsemeGulumsemeGulumseme...
Sayfa: 1 2
Referans URL