MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: 3 Kişiye sponsor oluyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Arkadaşlar öncelikle merhabalar forumdaki ilk mesajım hayırlı bir şey olsun istedim :p

İnternet ortamında CM Dizayn Olarak bilinmekteyiz

CM Dizayn ClupMania.OrG Baş Harflerinden ortaya çıktı..!

Konuyu fazla uzatmadan geleyim özelliklere ve istediklerime

Host sağlayacağım kişi ;

- Haftada 1 yedek almalıdır.
- Vereceğim 1 adet kodu sitesinin bir kenarına koymalıdır.
- İçeriği yasal olmalıdır.
- + 18 türü şeyler vs. barındırmamalıdır.

Host özellikleri

100 MB Alan
2 GB Trafic
Sınırsız Mail
Sınırsız Ftp hesabı
Sınırsız Mysql
Anlaycağınız alan ve trafic dışında her şey sınırsız..

( Çok Önemli Not: Host 6 ay süre ile geçerlidir , devam etmek isterseniz ücret ödemeniz gerekmektedir. )

( İlgilenen olmaması sonucu kampanya 3 kişiye indirilmiştir )
Referanslarınıza görebilirsek çok iyi olur bide cmdizayn olarak tanınıyorsunuz bize 1-2 adet örnek referans olarak tasarımlarınızı gösterirmelisiniz ne kadar güvenilir olduğunu bu şekilde azda olsa açıklarsınız ve telekomünakisyon belgesi +resmi bir siteniz varmı ?
Mr.SySt3ms demiş kiReferanslarınıza görebilirsek çok iyi olur bide cmdizayn olarak tanınıyorsunuz bize 1-2 adet örnek referans olarak tasarımlarınızı gösterirmelisiniz ne kadar güvenilir olduğunu bu şekilde azda olsa açıklarsınız ve telekomünakisyon belgesi +resmi bir siteniz varmı ?

Hocam geçtiğimiz ay kendi sitelerimi yayınlamak üzere bir reseller aldım hostu buradan sağlayacağım.

Firma değiliz , bildiğim kadarıyla telekominasyom belgesi firmalar için geçerli

Resmi bir sitemiz yok

Referans olarak ancak kendi sitelerimi gösterebilirim.
( eğer isterseniz pm göndereyim )

CM Dizayn olarak tanınma sebebimiz ise photoshop ile bir takım logolar vs. yapıyorduk buradan geliyor.. ( sitemin baş harfleri )
arkadaş küçük çapta çalışıyor para :D
Hocam ne demek istediğinizi anlayamadım..
bana sponsor ol...
Sayfa: 1 2
Referans URL