MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: 1.2.13 ü yüklerken ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
ben 1 sene önce 1.2.8 i yükledim ve halen onunla devam ediyordum fakat şimdi internet explorerdan siteye girince ya hiç açılmıyo ya da sitenin yarısı gözükmüyo çoğu kişide bunun sebebi versiyon güncellememek olabilir mi ?
bir de ben ilk defa versiyon güncelleyeceğim 1.2.13 ün dosyasını indiridm şimdi bu dosyaları ftp ye atınca dosyalarda yaptığım değişiklikler sıfırlanacak mı ?
mesela reputation.php kalıbında değişiklik yapmıştım yeni versiyonu yükleyince bu değişiklik sıfırlanır mı ?

vesselam..
tüm eklentilerini kapat install i t upgrade yap bakalım düzelecekmi bu ara kullandığın sürümün açığını bulamadım
MyBB Plugin Custom Pages 1.0 Remote SQL Injection Vulnerability
MyBulletinBoard (MyBB) <= 1.2.10 Remote Code Execution Exploit
bunlar felan var 1.2.8 yok belkide bu zamana kadar ondan pek bişi olmadı:whistle: sen bi güncelleme yap elle değil bayağı kurulumla
bilmiyorum mybb de direkt yapabiliyormusun melesa 1.2.10 dan 13 e nukede tek tek yapıyordun önce bir üst sürüm sonra onun üst sürümü felan
Evet güncelleme yapman gerekiyo mutlaka..dosyalarda yaptığın değişiklikler büyük ihtimalle sıfırlanıcaktır..yedek alıp yenisine göre düzenleyebilirsin..
güncelleme yapmasam zararı olur mu ?
Referans URL