MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Forumun kenarlarına gölge ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaşlar bu sitede de var blackinci nin sitesindede var forumun kenarlarında gölge var bunu nası yapabiliriz...?

[Resim: e12e875c8e.jpg] [Resim: 4d9f0378b3.jpg]
Forumunuzun admin panelinden tema düzenle bölümünden ayarlarınızı düzeltebilirsinizGulumseme
çok açık bi anlatım tövbe estağfurullah tema düzenleden olcağını bizde biliyoz ama nası olcak orda gölge ber diye bi seçenek yok saçmaladın iyice....
tam emin değilim ama galiba o gölgeler resimlerde kullanılmış mesela alt bölümde şunu buldum

[Resim: alt_gg.png]
Bende merak etmiştim ve kendimce bir çözüm bulmuştum (: öncelikle çalışmanı hazırlıyorsun örnk:

[Resim: untitled-1bc0cf.png]

sonra Tema düzenle bölümünden Sayfa Kapsayıcı sayfa kapsayıcı bölümüne Ek CSS Öznitelikleri olan yerde bulunan background'u aşağıda ki bigi yapıyosun background: url(Resim Yolu) top left;

ben çözümü böyle buldum bu şekilde yaparsan çalışmanın sitenin enine göre yapılmış olması gerekiyor biraz uğraştığın zaman ortaya bişeyler çıkıyor :D benden bu kadar gerisi üstadlara kalmış...
#cssisim {background: transparent url(images/golge.gif) top center repeat-y; width: 900px; margin: auto auto;}
Bu kodu ek css bölümüne ekliceksin kalın olan yeri deneme yanlılma ile bulacaksın.
Header kalıbında uygun yere <div id="cssisim"> olarak çağıracaksın alt veya üst içinde
headerin alta
#cssisim {background: transparent url(images/golge.gif) top center repeat-y; width: 900px; height: 15px; margin: auto auto;}
gibi kodlarla uğraştıkca yapabilirsin.
Sayfa: 1 2
Referans URL