MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Tekno-Futbol Sitem
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba arkadaşlar ben hemen hemen 1 senelik mybb kullanıcısıyım ama bu işlere ara vermiştim dün yeni sitemi açtım gerçi bir forum adam akıllı nasıl yönetilir bilemiyorum o yüzden bedava hesap açtım çok ilerletirsem paralı alırım
işte hem teknoloji hemde futbol ile ilgili forumum

http://eaforum.ea.funpic.org/index.php

Ayrıca forumu yürütmem için bana bir iki mod ve admin gerekiyor zamanı olup mod ve adminlik deneyimi kazanmak isteyen arkadaşları beklerim lütfen sitemden veya buradan bana ulaşın

ayrıca forumumdaki eklentileri tamamen mybbdestek.com dan kullandım kurulumuda aynı şekilde size çok teşekkürler
paralı siteler zor iş yaparken ücretsiz değişik alan adlarıyla bir forumu ilerletebileceğini sanmıyorum, sadece domaine 12 ytl'e vererek şansızını arttırabilirsin. ayrıca tema falan kur siteye.
cellulari demiş kiparalı siteler zor iş yaparken ücretsiz değişik alan adlarıyla bir forumu ilerletebileceğini sanmıyorum, sadece domaine 12 ytl'e vererek şansızını arttırabilirsin. ayrıca tema falan kur siteye.

:good:
Evet cellularininde dediği gibi bir domain alsanız 12 ytlye süper olur ayrıca sitede hiçbir grafik yok onlarıda yaparsanız güzel olur ;)
cellulari demiş kiparalı siteler zor iş yaparken ücretsiz değişik alan adlarıyla bir forumu ilerletebileceğini sanmıyorum, sadece domaine 12 ytl'e vererek şansızını arttırabilirsin. ayrıca tema falan kur siteye.
katılıyorum arkadaşa :yes:
Referans URL