MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Orta-Dünya'nın Merkezi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar ücretsiz siteyle çıktığımız yolda ücretli ile devam ediyoruz yaz başına ücretli site yapacağım demiştim daha önceden de bildiğiniz gibi bilmeyen arkadaşlar da vardır:DNeyse konumuza dönelim büyük uğraşla dertlerle sorunlarla boğuşarak sitemizi açtık sitemizde Orta Dünya, Yüzüklerin Efendisi Oyunları, The Battle for Middle-Earth(BFME)serisi Tolkien orta-dünya edebiyatı Yüzüklerin Efendisi film serisi ve diğer konular yer almaktadır hiç değilse hiç Orta-Dünya ile alakanız yoksa sitemizde diğer konularda mevcuttur onlara takılabilirsiniz:good:ek olarak sitemizde ziyaretçi olarak kalmayın arkadaşlar üye olun lütfen :bravo:siteyi yeni açtık ve birçok eklenti getirdik beğeneceğinize inanıyorum en kısa zamanda portal sayfası da gelecektir...

İşte adresimiz: http://www.ortadunya.org

Üyeliklerinizi bekliyorum sizlere keyifli dakikalar umarım beğenirsiniz.
açılmıyor site.
Açılması lazım bende çok hızlı açılıyor tıkla eğer açılmazsa süreki sayfayı yenile veya linkin üzerine tıkla açılacaktır.Açıldığında görüşlerini yazarsan ve üye olursan sevinirim :D :D
Bendede açılmadı..
bende açamadım bir türlü
seo kurulu herhalde no followu işaretli seo ayarlarından
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL