MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Postbiti Sağ Tarafa Almak
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Daha önce bir arkadaşımız sormuştu ve o konu içerisinde cevap olarak yazmıştım.Fakat ilgili bölümde konu olarak bulunmasının daha faydalı olacağı düşüncesiyle ve ufak bir eksikliğide gidermek açısından yeni konu olarak açıyorum.Yapılacak olan düzenlemeler;
Öncelikle postbit kalıbınızın yedeğini alınız.
Postbit kalıbının tüm içeriğini aşağıdaki kodlar ile değiştiriniz.
Kod:
<tr>
<td class="{$altbg}" width="85%" valign="top">
<table width="100%">
<tr><td>{$post['posturl']}{$post['icon']}<span class="smalltext"><strong> {$post['subject']}</strong></span>
<br />
<div id="pid_{$post['pid']}">
<p>
{$post['message']}
</p>
</div>
{$post['attachments']}
{$post['signature']}
<div style="text-align: right; vertical-align: bottom;">
{$post['editedmsg']}
{$post['iplogged']}
</div>
</td>
</tr>
</table>
</td>
<td class="{$altbg}" width="15%" valign="top" style="white-space: nowrap; text-align: center;"><a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
{$post['user_details']}
</td>
</tr>
<tr>
<td class="{$altbg}" width="100%" valign="middle" height="18">
    <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr valign="bottom">
        <td align="left" ><span class="smalltext">{$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}</span></td>
        <td align="right"><span class="smalltext">{$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}</span></td>
       </tr>
    </table>
</td>
<td class="{$altbg}" height="18" style="white-space: nowrap; text-align: center;"><span class="smalltext">{$post['postdate']} {$post['posttime']}</span></td>
</tr>
{$seperator}
showthread kalıbında bul
Kod:
<tr>
<td class="tcat" width="15%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->author}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="85%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->message}</strong></span></td>
</tr>
ve aşağıdaki şekilde değiştir.
Kod:
<tr>
<td class="tcat" width="85%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->message}</strong></span></td>
<td class="tcat" width="15%"><span class="smalltext"><strong>{$lang->author}</strong></span></td>
</tr>
Örnek görüntü:
[Resim: adsztp2.th.png]
Bunu mybboard.net 'te paylaşsan çok güzel olur araplar kullanıyor bunu.
Onların kullanması için mesajlarıda sağdan sola doğru yazdırmamız lazım.
sağdan sola doğru deyil soldan sağa Gulumseme

Ben bunu mesaj'a göre değerlendirmedim, sadece postbit e göre değerlendirdim.
Referans URL