MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: forum ikonu değiştirme
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Alıntı:Forum düzenleme panelinden forumlarınızın ikonlarını yolladığınız ikonlara göre düzenleyiniz. Örnek: film.gif gibi…

bu ayarlar tam nerde arkadaşlar bulamadım da forum iconlarını değiştircem de
forum iconu dediğin altta çıkan mesaj var mesaj yok felan mı ?
şöyle göstereyim arkadaşım kategorilerin solundakiler

[Resim: 110312.JPG]
tamam şimdi sen on off offlock gifleri bulup tema klasöründekilerle değişcekin :good:
ya bi plugin varda her kategoriye ayrı resim eklemek istiyorum yani dur yazılanları buraya yazayım.Kırmızı yazılı yeri bulamadım

Alıntı:Kurulum:

• ficon.php dosyasını inc/plugins klasörüne yollayın.
• inc/functions_forumlist.php dosyasının changemod ayarını 777 olarak ayarlayın.
• admin/forums.php dosyasının changemod ayarını 777 olarak ayarlayın.
• Forum admin paneline girin. Forum Ayarları > Plugin Yönetimi bölümünden plugini aktifleştirin.
• Plugini aktifleştirdikten sonra ikonlarınızı temanızın ana klasörü içinde forumicons adlı bir klasör oluşturup bu klasör içine yollayınız. Forum düzenleme panelinden forumlarınızın ikonlarını yolladığınız ikonlara göre düzenleyiniz. Örnek: film.gif gibi…
• inc/functions_forumlist.php dosyasının changemod ayarını eski ayarına döndürün.
• admin/forums.php dosyasının changemod ayarını eski ayarına döndürün.

Önemli Not: Plugini pasifleştirirken, pasifleştirmeden önce inc/functions_forumlist.php ve admin/forums.php dosyasının changemod ayarını 777 yapmalısınız. Pasifleştirdikten sonra eski ayarına geri döndürünüz.
forumicon eklentisini kurdun mu?
Sayfa: 1 2 3
Referans URL