MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Konu ve Cevap Sayfası İçin 2 Küçük Paylaşım
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba,

Belki sizin de dikkatinizi çekmiştir. Bu konu açarken veya cevap verirken gelen editörde sola yaslama butonu ara ara dikkatimi çekiyordu. Dikkatlice bakarsanız o resmin sol alt tarafında küçük bir nokta var. Ben bunu kendi sitemde düzelttim. Alttaki resmi bilgisayarınıza kaydedip ftpden forumdizini/images/codebuttons/align_left.gif olarak yükleyin. Fazla önemi yok bunun ama görüntü kirliliği olmasın diye çünkü ara sıra ben burayı görünce bilgisayarımın ekranında kir var zannedip silmeye çalışıyordum :D

Geldik asıl önemli yere. Üstteki resmi siteme ftp'den atarken bir şey dikkatimi çekti. php kodu ekleme butonu php.gif olarak görünüyor ve diğer resimler 50-60 bayt civarında iken php.gif 27 KB. Ben de hemen bilgisayarıma indirip küçültüp gönderdim. Şu anki hali ise 0.64 KB. Şimdi siz benim eklediğim resmi ftpden forumdizini/images/codebuttons/php.gif olarak değiştirirseniz bu editör bulunan sayfalar doğal olarak az da olsa hızlanacaktır hem de bol üyeli bir forumunuz varsa yani bol bol konu açılıp mesaj yazılıyorsa trafiğinizi az da olsa azaltacaktır:

Bu tarz şeyler nereden aklına geliyor derseniz bende biraz mükemmeliyetçilik var ve boyutu yüksek olan resim veya html sayfası gördüğüm zaman kendimi tutamam hemen küçültürüm :D haydi kolay gelsin...
Paylaşım için teşekkürler..
Bu ne dikkat ya böyle:D

ßaHaDıR28 Yazan:
Bu ne dikkat ya böyle:D

valla seo yaparken her şeye dikkat ettiğim için veya türkçe dil hatalarını nerede görsem anında fark ettiğim için her şeyde dikkat oluştu. gerçekten güzel bir şey. sitemde gördüğüm minnacık hataları anında düzeltirim mesela Wohow

Sen naptın böyle :D :D Ordaki küçük noktayı görmüşün ... dosya boyutunu farketmişin :D :D valla tebrikler Bravo
Valla süper bir paylaşım ilk görüşte anlatmak istediğini anlamadım ama şimdi noktadan rahatsız oluyorum hemen değiştireceğim Gülücük
teşekkürler
+1 Rep Mükemmel dikkat ...
Sayfa: 1 2
Referans URL