MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Oguzcan+++++NofaceNoName ve tüm mybb ye teşekkür ederim
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
s.a arkadaşlar bu forumda aslında uzun zamandır üye değilim ama forum çok süper destek olsun kalite olsun konu arşivi olsun çok süper destek için tüm üyelere teşekkür ederim ama biri varki(Oguzcan) ona ayrı teşekkür ederim yaşı küçük ama yaptıkları iş çoooookk büyük
2-)NofaceNoName kardeşimiz yaptıkları iş çok seri ve temiz işdir yaptığı işi temiz yapıyor onada ayrı teşekkür ederim
mu arada MERTC@N KARDEŞİMİZEDE SELAMLAREvet
Allah hepinizden razı olsun hayırlı günler
teşekkürler rebellious.. :D
ö.d rebellious ben burda olduğum sürece herkese yardım etmeye çalışıcam Güzel
vay Allah razı olsun hepinizden saolun
Bir kelimeye takıldım yaşı küçük demişsin tabi bunu yanlış anladığımdan değil şunu belirtmek isterim ki ;

Bana forum kurmayı...Kısaca Mybb'yi 13 yaşındaki arkadaşım Kirpi(Yasin) öğretti tabi kendi isteğim de vardı ama onun emeğide çoktu bazen delirtme derecesinde sorularım olduğu oluyodu...Şimdi profosyonel olmasada üyelere yardım edebilecek bir bilgiye sahibim bunuda Yasine ve MyBB Destek Ailesine borçluyum...Teşekkür ediyorum herkeze umarım sende ilerde burda edindiğin bilgileri acemi üyelere yardım olarak kullanırsın Bravo

Hep Destek Tam Destek diyoruz ama bu hizmetten memnun olmayanlarda kendini mutlu hissettiği yerde olabilir diyoruz hiç bir zaman bir zorlama içinde olmadık olmayızda...Eğer bu sitede en ufak yardımım olmuşsa birilerine ne mutlu bana ... Güzel
Sayın Arkadaşım yaşı küçük dedimde ben küfürmü ettim hayır yaşı küçükse ne var ben onun büyüğüm ama o benden daha ii biliyo ben onu kötü anlamda demedimki ona takılmışın
Referans URL