MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Türkçe Karakter Sorunu Yardım pls
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Arkadaslar yeni tema yukledıgımde bu sekılde tr karakter hatası alıyorum.. bunları daha sonra tek tek duzeltebılırım ama sızce bunun nedenı nedır.. cunku sorunun kaynagını ögrenırsem tek tek ugrasmak zorunda kalmıcam..

şimdiden tsk ederim..
Ya bu Dil sorunu hep var ya Bende türkçe çok iyi çalışıyo ama ingilizce bozuldu 2 si bir arada yapan yok

temayla ilgiliyse temayı değiş Gülücük ben yabancı temalırı türkçeleştirip kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama yinede bilmem

DJ_Alper Yazan:
Ya bu Dil sorunu hep var ya Bende türkçe çok iyi çalışıyo ama ingilizce bozuldu 2 si bir arada yapan yok

temayla ilgiliyse temayı değiş Gülücük ben yabancı temalırı türkçeleştirip kullanıyorum sorun yaşamıyorum ama yinede bilmem

lütfen bilmiyorsan cevaplama insanlara yanlış bilgi vermeyin

şimdi soruna gelince 1cisi header.....guest ten kalıplardan düzeltecen

ikincisi postbit_author_user ordan işte düzelteceksin ;)

çoğu tr karekter sorunlarını kalıptan düzeltebilirsin tamam mı herşey kalıplarda bitiyor

bozuk kelimeleri kalıplardan aratarak değiştirebilirsin dostum.
mecburen kalıplardan tek tek düzelteceksin

profildeki türkçe karakter sorunu düzeltmek için postbit_author_user
hızlı kayıttaki türkçe karakter sorununu düzeltmek için header_welcomeblock_guest
kalıplarını inceleyiniz
tsk edıyorum herkese ama benım asıl ögrenmek ıstedıgım sorunun kaynagıydı zaten ben tek tek duzeldıyorum hepsını tema degısınce...
Referans URL