MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: PortaLife.Net // Türkiye'nin Yeni İnteraktif Yaşam Portalı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitemiz genel içeriklidir.. Her türlü bilgiyi eğlenceyi şamatayı :D size sunmaya çalışacağız sitemiz henüz birkaç günlük... Yorum belirtirseniz sevinirim...

http://www.portalife.net
Hayırlı olsun birde isme yaraşır güzel bir portal yaparsanız veya kurarsanız daha iyi olur :D

By_İnfected Yazan:
Hayırlı olsun birde isme yaraşır güzel bir portal yaparsanız veya kurarsanız daha iyi olur :D

öncelikle yorum için teşekkürler :D çok haklısınz ama baya yeni olduğundan fırsat olmadı daha :D saolun yorum için.. ;)

hayırlı olsun arkadaşım teman vs logon güzel başarılar dilerim iyi forumlar Güzel
ya siz birinden aldınız bu portalı ya biri sizden aldı aynı portalı ikinci görüşüm farklı sitelerde tabiki :D :D Hayırlı olsun ama takım amblemlerini kaldırın derim pek düzgün durmuyo Güzel

Alfa Yazan:
ya siz birinden aldınız bu portalı ya biri sizden aldı aynı portalı ikinci görüşüm farklı sitelerde tabiki :D :D Hayırlı olsun ama takım amblemlerini kaldırın derim pek düzgün durmuyo Güzel

yok biz birnden almadık normal açtık da :D ilginç geldi :D o sitenin adresini biliyosanız verebilr msniz merak yptım şimdi :D

ayrıca tüm yorumlara teşekkürler...

siteyi hatırlamıyom da mybb de anneller günü için istek konusunda paylaşılmış index heralde ordan koydu Gülücük

Alfa Yazan:
siteyi hatırlamıyom da mybb de anneller günü için istek konusunda paylaşılmış index heralde ordan koydu Gülücük

yok onu az önce ben koydum :D indexi ben yapmıştım istek varmış burda ben de paylaşayım dedim...:D

Sayfa: 1 2
Referans URL