MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Daha cok okunmanin 9 yolu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sitemi okulda websense ile engellemisler siteme ekleyemeden yazimi buraya ekledim.kendi siteme eklyinc egoogle kopya cektim sancak

Daha cok okunmanin 9 yolu;

1.)Gereksiz tek kelime bile kullanmamak;

Makale gerektigince kisa ve oz tutmak.Gereksiz sozcuklerden ve benzetmelerden kacinmak.

2.)Okuyucu ile samimi olmak fakat gereksiz esprilerden akcinmak;
Okuyucu ile samimi ve icten konusmak ama gereksiz esprilerden kacinmak.Okuyucuya sorular yonetmek ve onlarin fikirlerini almak.Konu hakkindaki yorumlarada geciktirmeden cevap vermek.

3.)Konulari zamansiz yazmak;
Konulari sadece o zamani dusunupde degil genel olarak yazmak.

4.)Konuyu maddelendirmek.

Konuyu maddeler halinde okuyucuya sunmak.okumayi kolaylastirir ve kullanici okumaktan zevk alir.

5.)Konu icinde Az bilinen kelimeleri linklendirmek.

Konu icinde bilinmeyen kelimeleri linklendirmek ornegin;
“Son zamanlarin en iyi hosting firmasi…” Hosting kelimesi bilindigi icin hosting kelimesini tanitan bir yaziya link vermek.Eger senin sitende hosting hakkinda bilgi yoksa wikipedia`ya link vermek iyi olacaktir.Kendi sitenin hosting ile alakali yazisina link verirsen google index adina iyi olacaktir.konumuz google index olmadigi icin uzatmiyorum…

6.)Guncel ve Cok kullanilan servisleri konu etmek.

Guncel konulari eger yazabiliyorsan ilk sen yazmalisin.ilk yazan her zaman kazanir.(3-4 sene once pagerank hakkinda mert tarafindan yazilmis tek makale internet tarafinda cok duyulmustu.bilen bilir…) Kaynak cok olunca pek bir ifadesi kalmaz yazinin.Yazdigin makalenin herkeze hitap etmesi lazim yani cok kullanilan servisleri konu edinmen senin yararina olacaktir.

9.)Makale yazmadan once Konu hakkindaki diger makaleleri okumak.
paylaşım için teşekkürler
tşkler dostum...
Referans URL