MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Arama botları
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Herkese iyi çalışmalar.
MD, Turkiyenin mybb temsilcisi olduğu için buraya açıyorum konuyu mantıklı bulursanız mybboard'a iletirsiniz.
Bence mybb en önemli eksikliklerinden google veya diğer arama motorlarını üye grubuna alamamamız.Bu yüzden forumu misafirlere kapadığımızda google da misafir olduğu için indexlemiyor.Linkleri göremez eklentisini kurduğumuzdada aynı şey olur Google sadece Linkleri Sadece üye görebilir yazısını indexliyor.Bu mybb kullananlar için çok önemli bir dezavantaj.
Rica etsem mybboard ı bu konuda bilgilendirir misiniz?
Bu benim görüşüm bilmiyorum siz ne düşünürsünüz?
Bence çok gereksiz bir yere değinmişsin.
Neden gereksiz olduğunu söyler misin?Eğer sen benim için gereksiz dersen google ve diğer arama motorlarını çok sevmediğini anlarım ben.
Bu konu hakkında bundan aylar veya yıllar önce bir konu açılmıştı.sadece gezerken denk gelmiştim.Ama başlığı açıp okumadım.Başlıkta Google ve diğer botları kayıtlı göstermek diye veya buna benzer bir başlıktı.Bu konu çok gereksiz niye.Forumunu ziyaretçilere kapama linklerini gizle bu sayede indexlemeye devam etsin b yöntemin ben zararını görmedim gören varsa yazar öğreniriz ;)

Kolay gelsin!
İyi güzel diyorsunuzda Linkleri kapayınca bütün konu gidiyor sadece Linkleri görebilmek için Üye olunuz diyor bu ne diceksiniz.İkisindede aynı durum google hiçbir şekilde konuları göremiyor.
Google konuları görmese sayfaları nasıl indexlicek içindeki bilgiyi indexliyo bi zahmet misafirde indirmek için üye olsun Gulumseme
Sayfa: 1 2
Referans URL