MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Mybboard.com 'dan mesaj geldi. Hayırdır bir bakarmısınız ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

Alıntı:
Dear Sir/Madam,

We have identified you as the primary administrator of the Payla�ımın Yeni Adresi
- Sinema Müzik Film Program Oyun gta4 Sohbet website located at http://7den77ye.net

This law firm is intellectual property and litigation counsel to the MyBB Group
(http://www.mybboard.com). It has come to our attention that you are in violation of
the MyBB license agreement and hereby request that you cease and desist using the
"MyBB" software immediately or update your board to adhere to our license agreement.

Please be advised, that under the MyBB license agreement, which can be found in the
"Documentation" folder of the downloadable release from our clients web site, the
MyBB copyright notice in the footer of the board must be present at all times and
may not be changed.

It has been cited that on the domain http://7den77ye.net that this is not the case
and the copyright has either been removed or modified.

At a minimum, the MyBB copyright must state and must exist on the bottom of each of
the pages:
"Powered by MyBB. Copyright © 2006 MyBB Group"

We have identified that the mentioned website is running an illegally modified copy
of MyBB through the analysis of the system.
- All javascript copyright 2006 MyBB Group
- The markup generated by the system is consistent with that of MyBB
- Common file name and file location paths are consistent with that of MyBB

If you wish to further discuss this matter or are unsure of anything in this message
then please reply to this email as soon as possible.

You are hereby warned and notified to CEASE and DESIST your illegal use of MyBB from
your domain name, http://7den77ye.netand restore any violating terms immediately. If
you do not immediately remove your modified copy of MyBB or revert the MyBB
copyright the default, within 72 hours of this notice being delivered, your failure
to comply will result in full and forceful prosecution of all rights and you could
incur liability damages.

Legal Department
AvidMotion Technologies Australia Pty. Ltd. / MyBB Group ~ legal@mybboard.com ~
http://www.mybboard.com


Bu bana geçen gün gelmiş tam olarak copyrightlarını silmişim v.s diyor. Ama copyrigtlerini hiç siteden silmedim. He birde şuna şahit oldum. Adamlar bir yerde açık kapı bırakmışlar. Sitenizle oynayabiliyorlar. Templatelerden giriş yapılabiliyor. Şu an chmodları bile değiştirdiler.

İşte aldığım hata"

Alıntı:
Not Acceptable
An appropriate representation of the requested resource /admin/templates.php could not be found on this server.

Apache/1.3.41 Server at http://www.7den77ye.net Port 80

" ,

Sanırım açık kaynaklı diye bizi yutturuyorlar. :Kafaları attığı zaman ne yapacakları belli olmaz bu insanların.

Arşiv | RSS | MyBB | MyBB Destek
adamlar belki Telif hakkı:Mybb yazmanı istemişlerdir sadece mybb yazısını yazdığın içinde olabilir:(

Ama garip:D

ßaHaDıR28 Yazan:
Arşiv | RSS | MyBB | MyBB Destek
adamlar belki Telif hakkı:Mybb yazmanı istemişlerdir sadece mybb yazısını yazdığın içinde olabilir:(

Ama garip:D


Hack yemeyin diye kendileri söylediler. Copyrightlarınızı küçültün yada gif yapın diye. Sonuçta bunlardan backlink almıyorlarmı. İşte oraya girmişim 2 tane backlink arapça yazacam sonunda oraya. Bizimde bir güvenliğimiz var. Her taraf lamer kaynıyor.

Bence sende anlatmak istediklerini onlara maille iletmelisin...Ama ben bu mailin mybboard dan gelmeem ihtimalinide düşünüyorum herşey olabilirGülücük

ßaHaDıR28 Yazan:
Bence sende anlatmak istediklerini onlara maille iletmelisin...Ama ben bu mailin mybboard dan gelmeem ihtimalinide düşünüyorum herşey olabilirGülücük


Konu: Illegal use of MyBB on http://7den77ye.net
Gönderen: "MyBB Legal Team" <legal@mybboard.com>
Tarih: 8 Mayıs 2008, Perşembe, 2:05 am
Alıcı: admin@7den77ye.net
Öncelik: Normal

İşte gelen mail adresi, sanırım mail doğruda. Bunların istekleri farklı olabilir. Sanki Türkçeleri var. Ne karışırlar Türkiyedeki yazım kurallarına bilmem ki :(

COpyrigt'ı düzelt, yoksa hem burdan, hem communityden hemde Sitenden ban yiyeceksin haberin olsun.
Sadece mybb vs yazman yetmiyor, telif hakkı diye belirtmelisin, yoksa bizde ekleyelim toplistlere, link degişimine vs olurmu..
Koydugunuz yere link verdiginizde neyi ifade ediyor orda.
Tek akıllı sizmisiniz???

©2005-2008 İstanbul Studyo® bu sekilde sanki siz yapmıssınız havası verir zaten

En kısa surede footere orjinale ceviriniz.
Konu kilitlenmiştir. Siteniz gün içinde kontrol edilecektir, düzeltilmezse ceza alırısınız
Bu sitede bir konu var mybb 1.4 beta dosyalarını dağıtıyorum diye. O durumdan ötürü çok başı ağrıyabilir site sahibinin! MyBB açık kaynak kodlu bir yazılım değil! Kendi kullanım sözleşmesi var ve bu sözleşmeye bağlı olarak istediklerini yapabilirler!
Referans URL