MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Mateja Kezman Fan Forumları Açıldı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Evet arkadaşlar Fenerbahçenin 9 Numaraları Santraforu Mateja Kezman"ın Fan Forumunu açtım.Eksiklerimiz ileride düzeltilecektir.Yorumlarınızı görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

http://www.kezman.ch
hayırlı olsun.. başarılar.
hayırlı olsun.SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI ama sadece forum açmak için açılmamalı bence fun forumları.eğer gerçekten seviyorsan ilgi duyuyorsan ve yeteri kadar bilgi sahibi ise açılmalı.başarılar.
Eksiklerinizi düzeltmeden forumunuzu tanıtmayın.
Ismarlama forum gibi olmuş, çok kötü...

ForeverCeo Yazan:

Arkadaşım sen çok biliyorsun galiba.Ordan öyle yorum yapmakla olmuyor sitenin linkini atta birde seninkine bakalım.Ben sana boşboğaz diyorum başka bir şeyde demiyorum

aktivasyon kodunu kaldırısanız iyi olur :D

aktive edermisin beni : )

ZIPIR

hayırlı olsun

DoYaSıYa Yazan:

ForeverCeo Yazan:

Arkadaşım sen çok biliyorsun galiba.Ordan öyle yorum yapmakla olmuyor sitenin linkini atta birde seninkine bakalım.Ben sana boşboğaz diyorum başka bir şeyde demiyorum

Eğer siteni tanıtıyosan yapılacak olan iyi yorumlar yanında eleştirilerede saygı duyacaksın.Burda boş yere açmadın bu konuyu öneri ve yorumları açmak için açtın.Arkadaş gayet doğal olarak fikrini söyledi herkes iyi yorum yapacak diye bi kaide yok...

Kullandığı Kelime çok yanlış.Ismarlama forum gibi olmuş... Ne demek yaa...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL