MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Cingoz.Org
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Öncelikle merhaba arkadaslar,

beni vbulletin aleminde taniyan tanir Gülücük herneyse.

Kendime bir ev kurdum ve burada takilmaya karar verdim orada burada biktimZuha

Mybb kurdum niye vbulletin destek sitesi olan bir insan mybb kurar diyen arkadaslar için hemen :

Merak. Mybb 1.4 versiyonunu 3.7.0 cikmasindan daha cok merak ettim yani ne bileyim admincp falan bunun yaninda mybb sistemi agir bir sistem ve hizlanicak gibi birseyler duydum genede orasini mybb takimi bilir.

Herneyse cok yakinda destek verecegim vbulletin yani öyle tema falan paylasim icin deyil sadece 1 bolum oda sorunlar.

Neyse arkadaslar siteme beklerim iyi yerlere gelicegime eminim cokta dolu deyil icerik birkacgunden beri ugrasiyorum genelde görünüm deyilde guvenlik gibisindenGülücük

ve hergünde düzenliycem zaten üye çekmek için açmadim sadece orada burada sürüklencegimize kendi evimizde takiliriz gibisinden kolay gelsin.

http://www.cingoz.org < CINGOZ FORUM >
http://www.cingozhost.com
siten açılmadı
mybb kurmak için istemediğimiz kadar sebeb var doğru yoldasın hiç bu yoldan sapma siten açılınca yorum yazcam inşallah Gülücük
kısa süre sonra açılıyormuşGülücük hoşgeldin.inan bizde bekliyoruz 1.4 ü:D

Hekim34 Yazan:
kısa süre sonra açılıyormuşGülücük hoşgeldin.inan bizde bekliyoruz 1.4 ü:D

ben torunlara bıraktım artık..son 5 aydır bekliyom nasip artık Gülücük

biz daha yeniyizGülücük benim cocuklar görürGülücük muhabbete bak ya yapımcılar görmesi lazım bunları...neyse bu kadar yeterli..hayırlı olsun tekrar.
h.olsun
sen 1.4 nie bekliyosunki (: biz bekleye bekleye bir hal olduk...
domainin yaşalanacak be (:
hayırlı olsun
Arkadaşlar aslında yapımcılarada katılmıyor değilim iki günde çıkan bir şey olsa kalite düşük olur bence 1.4 çok kaliteli olcak ki bu kadar zaman aldı yani umuyorum öle olur Gülücük
yanilmiyosam temmuz ayinda uye olmustum...aha bugun aha yarin dediler hala yok 1.4 :D
bekleyelim bakalim :D
Sayfa: 1 2
Referans URL