MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Dizi sitesi sahiplerine adsenseden kötü haber
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Aşağıdaki mail biraz önce geldi. Resman şok oldum

Merhaba,

Hesabınızı gözden geçirirken, şu an Google reklamlarını program kurallarımıza uyum sağlamayan bir şekilde gösterdiğinizi tespit ettik. Örneğin, Dizi İzle - DiziManya Online Dizi Portalı sayfasında AdSense program kurallarını ihlal ettiğinizi görebildik.

Program kurallarımızda ifade ettiğimiz gibi, AdSense yayıncıların Google reklamlarını telif haklı ürünlerin dağıtımı ile alakalı olan sayfalara yerleştirmelerine müsaade edilmemektedir.

Netice olarak sayfanızdaki reklam yayınını durdurduk.
AdSense hesabınız etkin kalacaktır. Fakat, program kurallarımızı gözden geçirmenizi (https://www.google.com/adsense/policies) ve tüm sayfalarınızın kurallarımızla uyum içinde olduğundan emin olmanızı ciddiyetle tavsiye ederiz.

Gelecekte yeniden ihlaller tespit edersek hesabınızı durdurabileceğimizi bildirmek isteriz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Kaynak: r10.net

Google tekelinden kurtulmak için dua edelim microsoft yahoo'yu alsın Üzgün Microsoft tekelinden kurtulduk diye sevinirken google tekeli başladı Üzgün
adenseye göre kim legal anlayamıyorum adam var sitesinde serial crack in Kralını paylaşıyor adam var mp3 veriyor ama sitelerinde google reklamları var boy boy hitleri desen cabası...Geçen benimde blogspotta açtığım dizi sitesininde başvuru cvbı olarak siteniz bize ve ekibimize bişey katamayacağından onaylamadık gibi amele bi yazı Gülücük onaylatana kadar göbeğimiz çatlıyo ille bi kulp buluyorlar..yerim googleyi ya
yaşasın Türk Malı
adtech , reklamstore nin suyumu çıktı adamlar çok iyi yapıyorlar işlerini helal olsun..
öyle bir sitem yok ama olanların adına üzüldüm
benim playstation sitem var ve adsense reklamlarımı yayınlıyom bi sorun yok :D
Emin ol, o warez olarak nitelendirdiğin sitelerdeki reklamlar farklı siteden alınmıştır. Legal bi site için aldıktan sonra reklamını, isteyen istediği yerde istediği gibi de yayınlar. Ama hangi site üzerinden aldıysa, orada wareze bulaşmayı denesin? Sonucunu tahmin edebiliyorsundur..
o DİZİ sayfasında illegal içerik vardır mutlaka,göz yumacak hali yok,ağlanacak bir durumda yok.adamların kuralları belli isteyen üye olur istemeyen olmaz,zorla yapmıyorlar ya ?

biq.dream yorum için sağol ilk defa fikirlerimiz kesişti +rep.
Dizi sitesi sahiplerine kötü haber şeklinde yanıltıcı konu açmanızı kınıyorum.
Google bu konuda haklı. Google illegal içerikli bölümlerde reklam vermek istemez. Bu durumda yapmanız gereken dizi, müzik gibi telif hakkı olan içerikleri eklememenizdir.
Ne diyelim hayırlı olsun Zuha
Sayfa: 1 2
Referans URL