MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Postbiti Sağ Tarafa Almak Mümkün Mü?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Postbiti sağ tarafa almak mümkünmü acaba... kullandığım tema mdmavi teması...
mümkün..

son yaptığım temayı düzenleyip o halini yayınlamayı düşündüm bi anda :D
pospit sağda çok ilginç olur Gülücük
phpbb de görmüştüm çok değişikte postbit değilde yazılan mesajlar insanın ilgilisini çekiyorGülücük

mybb desteğe güzel olur ;)

solaklar içinGülücük
Evet PhpBB3'te güzel bir şekilde sağa entegre etmişlerdi. Aslında bunu MD'ye uygulamayı düşünmedim değil. Belki yeni temada postbit sağda olur Gülücük
inşallah olur...çok güzel olacağından eminim...eklenti,kod vs. gibi şeylerle yapamazmıyız şuan..
Konuyu görünce postbit kalıbını aşağıdaki şekilde düzenleyerek posbiti sağ tarafa aldım arkadaşlar fakat henüz test etme imkanım olmadı.Bu nedenle postbit kalıbının yedeğini alarak aşağıdaki kodlar ile değiştirip deneyebilirsiniz.

Kod:
<tr>
<td class="{$altbg}" width="85%" valign="top">
<table width="100%">
<tr><td>{$post['posturl']}{$post['icon']}<span class="smalltext"><strong> {$post['subject']}</strong></span>
<br />
<div id="pid_{$post['pid']}">
<p>
{$post['message']}
</p>
</div>
{$post['attachments']}
{$post['signature']}
<div style="text-align: right; vertical-align: bottom;">
{$post['editedmsg']}
{$post['iplogged']}
</div>
</td>
</tr>
</table>
</td>
<td class="{$altbg}" width="15%" valign="top" style="white-space: nowrap; text-align: center;"><a name="pid{$post['pid']}" id="pid{$post['pid']}"></a>
{$post['user_details']}
</td>
</tr>
<tr>

<td class="{$altbg}" width="100%" valign="middle" height="18">
    <table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr valign="bottom">
        <td align="left" ><span class="smalltext">{$post['button_email']}{$post['button_pm']}{$post['button_www']}{$post['button_find']}</span></td>
        <td align="right"><span class="smalltext">{$post['button_edit']}{$post['button_quickdelete']}{$post['button_quote']}{$post['button_multiquote']}{$post['button_report']}</span></td>

</tr>
    </table>
</td>
<td class="{$altbg}" height="18" style="white-space: nowrap; text-align: center;"><span class="smalltext">{$post['postdate']} {$post['posttime']}</span></td>
</tr>
{$seperator}

Not: Postbit kalıbının yedeğini almayı unutmayınız.
Örnek görüntü için tıklayınız

çok hoş olmuş yahu eline sağlık..
plugin yap bunu bayağı seveni olur;)
Sayfa: 1 2
Referans URL