MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Sitemdeki eksiklikler nedir acaba?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar siteme bi bakın ya neden üye çekemiyorum eksiklerim ne hit almak gibi bi amacım yemin ederim yok çıldırcam üye gelmiyo hevesim kaçıyo yorumlarınızı bekliyorum lütfen...

http://www.yesilovaforum.com
Öncelikle foruma SEO kurun, link takaslarına girin vs.
Bide uyarmak için söylüyorum, yanlış anlama hemşerim Gulumseme
Forum Sistemi : MyBB & MyBB Group MyBB yazısının linkini Mybbdestek yapmalısın..
bak ona hiç dikkat etmedim şimdi yapayım onu ben ya haklısın
Akdeniz forum, yada yesilova forum her neyse, sonucta yoresel bolgesel bir domain almıssın.
Şimdi bir marmara bolgesinden biri olarak gelipte sizinle ne paylasmamı istersin.
Program, oyun vs gibi seyler zaten her sitede varki, onune gelen site acıyor oda ayrı bir durum.

Uye cekmek için sadece kendi bolgendekileri kullanabilirsin, ki dısardan toplamaya calısıyorsan zaten gereksiz bir beklenti içindesin.

Sana tavsiyeme gelince, mesela siteniz ile domaininiz ile ilgili seylere agırlık ver, diger konulara fazla onem verme yeter. biri program ararken degilde Yeşilovayı ararken bulsun gelsin. bunuda 1-2 ayda yapamazsın, belki daha da uzun surer, ama bolgeniz için kaliteli bir site olmus olursun ve ileride tanınırsın baya bi.

Sabret derim sana. Daha sonra yorenize ozel, bolgeler, kasabalar, yemekler, oyunlar vs gibi konular uzerine agırlık verki, ki arayanlarda bunları ararken bulur heralde sizi.
Daha sonra genc ve cocuklar için oyun.yesilovaforum.com gibi subdomainler ac, resim galerisi olustur, yorenizdeki videoları arastır ve onların paylasımını yap..
Bunları yap ve bekle, ilerde gurur duyacagın güzel bir siten olur.
Ama acele etme.

Ve Şu actıgın baslıgı degiştir, yoksa konunuzu kilitlemek zorunda kalıcam
themem yorumların için çok teşekür ederim arkadaşım bekleyelim bakalım site tasarımı nasıl olmuş sence?
Referans URL