MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Gezi Afişi - Yorum bekliyorum ...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
2-3 ay kadar önce yapmış olduğum bir afiş. Flash diskimin içinden çıkınca yorumunuza sunayım dedim.

Afiş için yaklaşık 2.5 - 3 hafta uğraşmıştım, Bursada uludağ üniversitesi civarlarına asılmış olması lazım, okuyanlar varsa görmüşlerdir belki.

Baştaki ilk yaptığım afiş, ikincini ise Cenk Tevetoğlu'nun daha ön plana çıkmasını istemelerini üzerine hazırladım.

Yorumlarınızı eksik etmezseniz memnun olurum ...

1. afiş

2. afiş:

Not: Bulunduğum pc de ps olmadığından dolayı iletişim bilgilerini arkadaşa sildirdim, lütfen o kısmı dikkate almayın...
Güzel olmus ellerine saglıkta, 8 mart geceli cok uzun zaman olmus, neden simdi gosterime sundunki?
Numaranı silmişsinya 100 hakkım var belki arar tuttururum Wohow

Şaka bir yana çalışmaların güzel, başarılarının devamını dilerim.
Flash disk'te buldum,yorum için sunayım dedim. Başka 1-2 siteye açmıştım önce konuyu sonra da burada da açtım eleştrileriniz için ...
ikiside süper eline sağlık
çok güzel tasarım, ellerine sağlık.
8 martı geçeli biraz oldu ama mademki yorum istiyosun ilk tasarım daha güzel..ikinciyi beğenmeme sebebim resmin köşelerindeki sarmaşıklar 2. resimin sol altında olmadığından bozulmuş resmin tüm ambiyansı :D :D Çalışmalarında Başarılar...
gerçekten süper... ama tarih geçmiş :D
Referans URL