MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: 1.2.12'de Hızlı Kayıt Sorunu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Arkadaşlar siteyi 1.2.9'dan 1.2.12'ye güncelledikten sonra yaşadığım ufak tefek sorunlar devam ediyor.

Hızlı kayıt sisteminde problem yaşıyorum, sanırım unicode kodları uyuşmuyor.

Kod:
Fatal error: Call to undefined function unicode_chr() in /home/panoforu/public_html/inc/datahandlers/user.php on line 73

şeklinde bir hata alıyorum. Konunun kesin çözümün bilen arkadaşlar varsa desteklerini esirgemeyeceklerine eminim Gülücük

Eğer yoksa 1.2.9 veya 1.2.10 sürümünü kullanan arkadaşlardan /inc/datahandlers/user.php kodunu buraya eklerse sevinirim. user.php'yi değiştirirsem belki düzelir diye düşünüyorum.

user.php yi tekrar at ftp'Den

Kirpi Yazan:
user.php yi tekrar at ftp'Den

Olmadı malesef sonuç aynı.
Arkadaşlar 1.2.12 sürümünde hızlı kayıt sorununa kesin çözüm getirenlerin desteğini bekliyorum.

user.php dosyasının 73. satırında bir sorun var istersen kontrol et

Kirpi Yazan:
user.php dosyasının 73. satırında bir sorun var istersen kontrol et

73. satır boş görünüyor Sayın Arkadaşım. Ne olması gerekiyor?

Çok enteresan bir hata, bu hata sadece alt versiyondan bir üst versiyona güncelleme yapınca ortaya çıkıyor.

Aynı versiyondan güncelleme yapınca sorun yok,
Tüm seçenekleri denedim ve tek bir işlemde sonuç alabildim bunu bir deneyip sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

inc/datahandlers/user.php , inc/class_datacache.php ve inc/functions_user.php dosyasının yedeğini alın ve güncelleme yapmadan önceki versiyonun user.php , class_datacache.php ve functions_user.php dosyasını atın...

Edit:
Not: Kayıt denemelerinde forumda hata olmuş olsa da bu isimleri veritabanına kaydetmiş olabilir. Eğer düzelme olursa AdminKP den yeni kayıtları kontrol etmenizde fayda var...
Arkadaşlar konu kilitlenebilir.
Güncellemesini yaptığım 1.2.9 sürümünün user.php'sini ftp'ye attım sorunum çözüldü (1.2.10 olmuyor.)
Benzer bir sorun yaşayan arkadaşlarımız varsa sorununu bu şekilde çözebilirler.
XyKuL desteğin için teşekkürler...
Evet Sorununun giderildiği güzel, ancak ilk mesajımda belirttiğim gibi enteresan bir hata hatayı bulmak için 1.2.9 dan 1.2.12 ye localda güncelleme yaptım bende o 3 dosyayı değiştirmeyince çalışmadı ama sende sadece user.php dosyasını değiştirince çalıştı... Yani hatanın gizemi daha devam ediyor bence...

Bana en enteresan gelen yanı şuydu bu eklentiyi hiç kurmamış olsanız bile 1.2.9 dan 1.2.12 versiyonuna güncelleme yaptığınızda yeni kursanız bile hata vermesi oldu...
Başka hiçbir durumda hata vermiyor...

Benim tahminim hatanın sebebi şu olabilir, güncellemeler versiyon sırasına göre yapılmadığı için oluyor...
Referans URL