24-04-2008, 12:10
Merhaba arkadaşlar ;
Bugün maillerimi kontrol ederken sunucularımızda barınan mybb.gen.tr için şifre değişiklik talebi gelmiş.mybb.gen.tr nin sahibi mybbdestek.com un sahibi aynı zamanda....
Bende şifrelerini alabilmeleri için ticket açmaları gerektiğini belirttim. Daha sonra maili incelidiğimde, mail gönderenin mybbhost.net domaininden Ali Oktay isimli mail adresi açılıp bizi kandırıp şifreleri ele geçirme amaçlı olduğunun farkına vardım.
Üç tane mail gelmiş konu ile ilgili fakat bir tanesi kendini iyice ele vermiş. Mybbhost mail adresi ve kendi adı ile atmış çaylak lamer
Fazla söze gerek yok. Resimler aşağıda inceleyebilirsiniz.
Üzüldüğüm nokta bu tip şerefsiz insanların birde hosting satması ......



Konunun mybbhost.net ile ilgisi maili atan arkadaş Mybbhost.net in sahibidir.
Whois bilgileri de aşağıdadır.


İki Whois bilgide aynıdır.
Bugün maillerimi kontrol ederken sunucularımızda barınan mybb.gen.tr için şifre değişiklik talebi gelmiş.mybb.gen.tr nin sahibi mybbdestek.com un sahibi aynı zamanda....
Bende şifrelerini alabilmeleri için ticket açmaları gerektiğini belirttim. Daha sonra maili incelidiğimde, mail gönderenin mybbhost.net domaininden Ali Oktay isimli mail adresi açılıp bizi kandırıp şifreleri ele geçirme amaçlı olduğunun farkına vardım.
Üç tane mail gelmiş konu ile ilgili fakat bir tanesi kendini iyice ele vermiş. Mybbhost mail adresi ve kendi adı ile atmış çaylak lamer
Fazla söze gerek yok. Resimler aşağıda inceleyebilirsiniz.
Üzüldüğüm nokta bu tip şerefsiz insanların birde hosting satması ......



Konunun mybbhost.net ile ilgisi maili atan arkadaş Mybbhost.net in sahibidir.
Whois bilgileri de aşağıdadır.


İki Whois bilgide aynıdır.