MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: Mybbhost.Net Sinan Lamer ına Dikkat Edin
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba arkadaşlar ;

Bugün maillerimi kontrol ederken sunucularımızda barınan mybb.gen.tr için şifre değişiklik talebi gelmiş.mybb.gen.tr nin sahibi mybbdestek.com un sahibi aynı zamanda....

Bende şifrelerini alabilmeleri için ticket açmaları gerektiğini belirttim. Daha sonra maili incelidiğimde, mail gönderenin mybbhost.net domaininden Ali Oktay isimli mail adresi açılıp bizi kandırıp şifreleri ele geçirme amaçlı olduğunun farkına vardım.

Üç tane mail gelmiş konu ile ilgili fakat bir tanesi kendini iyice ele vermiş. Mybbhost mail adresi ve kendi adı ile atmış çaylak lamer

Fazla söze gerek yok. Resimler aşağıda inceleyebilirsiniz.

Üzüldüğüm nokta bu tip şerefsiz insanların birde hosting satması ......

Konunun mybbhost.net ile ilgisi maili atan arkadaş Mybbhost.net in sahibidir.

Whois bilgileri de aşağıdadır.

İki Whois bilgide aynıdır.
Ben Sinan Uzunoğlu Ağzımı açtırmayın benim domainleri Buraya Armağan olarak hediye ettim adımdan php scriptleriyle mail göndermeyin
iyiki abi fark ettin wallah
Aynen ne insanlar var...
Mybbhost.net domain inidemi hediye ettin.

http://img229.imageshack.us/my.php?image=mail2zd0.jpg

bu resimdeki maildemi php script ile atıldı. Bu kadar ayaklar altına düşmeyin.
***** Ezik Yönetici kadrosuna Dikkat başlığı daha güzel olurdu

Jumper Yazan:
Ben Sinan Uzunoğlu Ağzımı açtırmayın benim domainleri Buraya Armağan olarak hediye ettim adımdan php scriptleriyle mail göndermeyin

Biz sahtekar ve çoluk çocuk işleriyle uğraşacak insanlar değiliz. Ben bunu yaptığım zaman elime ne geçecek ki ? Ayrıca geçen güne kadar mybbdestek.net ve org domainleri sizin sitenize yönleniyordu. Neden şimdi buraya yönleniyor ???

C0n+r@ Yazan:

Jumper Yazan:

Biz sahtekar ve çoluk çocuk işleriyle uğraşacak insanlar değiliz. Ben bunu yaptığım zaman elime ne geçecek ki ? Ayrıca geçen güne kadar mybbdestek.net ve org domainleri sizin sitenize yönleniyordu. Neden şimdi buraya yönleniyor ???

Doktor ne demiş.

Kendi Hallerine bırakın...

Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL