250 MB Alan
5 GB Trafik
Sınırsız E-mail
Sınırsız Subdomain
Sınırsız mysql
Diğer Sınırsız Özellikler
Yıllık 20 YTL
------------------------------
500 MB Alan
10 GB Trafik
Sınırsız E-mail
Sınırsız Subdomain
Sınırsız mysql
Diğer Sınırsız Özellikler
Yıllık 35 YTL
Ek 5 Gb trafik 5 YTL
Fiyatlara Bak be ....
Karpuzmu satıyorsunuz hostmu satıyorsunuz ????
Her önüne gelen host satmaya başladı. site adresiniz,referanslarınız kaç yıldır piyasada olduğunuz , reseller yada vps nizin nerede olduğu vs. hiç bişey yazmamışsınız. bu kadar basitmi bu işi yapmak ?
Fiyatlara Bak be ....
Karpuzmu satıyorsunuz hostmu satıyorsunuz ????
Her önüne gelen host satmaya başladı. site adresiniz,referanslarınız kaç yıldır piyasada olduğunuz , reseller yada vps nizin nerede olduğu vs. hiç bişey yazmamışsınız. bu kadar basitmi bu işi yapmak ?
aynen katılıyorum
Daha düne kadar msn ' dan bana hosting nedemek abi diyen adamlar şimdi GEL VATANDAŞ GEL EN KALİTELİ HOSTİNG BİZDE DİYOR

(sizin için demiyorum) şimdi olay buna döndü çetin ustanın dediği gibi hostmu ? karpuzmu ? tostmu ? :s satışlarınızın kaliteli olabilmesi için lütfen kurallara uyup müşterilerinize iyi örnek olunuz diyorum..
Hayırlı satışlar ;) İnşallah ertesi gün hosting tosting olmaz
biz hosting firması değiliz başkaları gibi kimsenin 3 kuruşuna göz dikmeyiz.
- htservers.net 'de 50 gb alan 250 Gb trafik'lik resellerımız var.
biz hostingde kazıgın babasını yedik hem yıllık ücret gitti hemde kurduğumuz forum gitti bunu yapan s..... inat ücretli ve ücretsiz olmak üzere hosting hizmeti sagliyoruz karpuz satmiyoruz...
biz hosting firması değiliz başkaları gibi kimsenin 3 kuruşuna göz dikmeyiz.
- htservers.net 'de 50 gb alan 250 Gb trafik'lik resellerımız var.
biz hostingde kazıgın babasını yedik hem yıllık ücret gitti hemde kurduğumuz forum gitti bunu yapan s..... inat ücretli ve ücretsiz olmak üzere hosting hizmeti sagliyoruz karpuz satmiyoruz...
sorun senin host satıp satmaman değil.. bu işi yapıyorsanız inanarak adam gibi yapın bir site acın ordan satın satmayın diyen yok.. ayrıca burası hosting firması bölümü.
Ayrıca hosting paketlerinizi yazarken diğer özellikler sınırsız yazmışsınız. Aldığınız resellerda cpu limitlendirmesi var. Siz nasıl sınırsız satabiliyorsunuz ?
EksiBes Seni biri dolandırıyorsa bunu evrensel olarak yargılayıp tüm hosting firmalarından nefret salfılaman hoş bir şey mi ? Sizi dolandıran kişiyi bu hukuk devletinde mahkemeye verebilirsiniz bu hakkınızı arıyamıyorsanız bu sizin sorununuzdur HOSTİNG Firmalarının değildir... Biraz ilgili ve düşünerek yazarsanız yanlış anlaşılmayacaktır.. Ayrıca ek özellikler sınırsız ayrıca @hotmail.com uzantılı msn ile hosting satıyorsunuz sizin yaşadıklarınızı bir başkası yaşasın diyemi ?