samtıyorum ama meraktan
http://www.tsubasafan.net
Üyelerimiz 359 konuda toplam 1,707 mesaj yollamışlar.
Şu anda 354 tane kayıtlı üyemiz var.
En yeni üyemiz: cyber
En çok 27 kullanıcı Dün 01:42 PM tarihinde çevrimiçi oldu.
Siteye Bugün Üye Olanlar : 36
böyle olduğuna bakmayın hergün 50 üye geliyodu şimdide zorlasan gelir eskiden smf ydi hacklendi ben,de baştan mybb kurdum kuralı 1 hafta anca oldu önceden 1500 üyesi vardı lanet hackerlar içine etti

5 para etmez
İnsanların sitelerin neden küçümsüyosun?
Senin merkeztr siten iyiydi sanırım.Çalışmış ve yükseltmişsin hayırlı olsun.
Sen o siteyi ilk açtığında çok para edecek bi fiyatla başladın sanki
Unutmaki pr 5 olan bi forumda pr0 olan bi forumda 0 mesaj 0 konuyla başlar
Mileti küçümsemeye gerek yok..
bence bi çizgi film kahramanı sitesi için daha renkli cıvıl cıvıl renkleri olan bir tema kullanabilirsin teması güzel diil
5 para etmez
arkadaşım şuraya güzelce fikrinizi alalım diye konu açtık herkezin fikrine saygılıyım ama lütfen böyle şeyle ryazmayalım fikir dedim sen 5 para etmez diyosun hem küçük bir forumda değil açalı 1 hafta oldu 400 e yakın üyemiz var allaha şükür birçok forumdan öndeyiz googlede 80 sayfaya yakın indexsimiz var ( o hacklenmeden önceydi şimdi 40 falan var ) tsubasa yazınca 3. sırada da çıkıyoruz ve ayrıca tsubasa adına ne ararsan var ..
ayrıca beğenmemene bişey demiyorum 5 para etmez çok ağır bir cümle ben zaten bu siteyi senin gibi emeğe saygısı olmayan insan görünümlü insanlar içinde açmadım emeğe saygılı olanlar için açtım..
K_E_M_O Sayın Arkadaşım temayıda bu çizgi film 90 lı senelerde yayındaydı bu yüzden fazla küçükler izlemez büyüklerde fazla cıvıltıyı sevmez o yüzden sade yaptım..
ayrıca senin sitene baktım açılmıo bile muhahahaha
çizgi filmi biliyorum bende çocukluk zamanlarımda çok izlerdim kartal şahin vuruşu vuruşu felan yapsada izlesek diye içimiz giderdi
Her ne kadar öyle de olsa ben cıvıl cıvıl olması gerektiği yönünde kararımı savunuyorum (çok ta küçük sayılmam hani yaş 22

)
ayrıca senin sitene baktım açılmıo bile muhahahaha
sen gül die kapadım