MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: "Çoklu Mail" Gönderin , Reklamınızı Bir Güzel Yapın!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Merhaba MyBBDestek kullanıcıları...

MyBB ye çok çalıştık ve çalışıyoruz...
Biraz da Tüm WEBMASTER'ları ilgilendiren konulara çalışalım dedim... Ve boş bir vaktimde benimde çok canımı sıkan bu reklam konusuna "Çoklu Mail Scripti" yazarak çözüm buldum...

Nedir Bu Çoklu Mail Scripti?

Çoklu Mail , birden çok mail adresini bir not defterine kopyalayıp bütün kullanıcılara aynı anda mail gönderen bir scriptir... Denendi ve Kullanılıyor...

Neden Php Scripti Seçildi?

İçimden geldi! Html vb. başka yöntemleri de var tabi ama kodları kopyala yapıştır cidden zor... Dosyaları da öyle doldurdum ki , emek hırsızları scriptte herhangi bir değişiklik yaptığında her yeri duzeltmek zorunda kalıcak... Cidden onların işi zor... Pis bir Gülüş atma sirasi bende...
Ayrıca SCRİPT LİSANSLIDIR... Başka bir yerde görürsem can yakarım...
YakmalıyımdaGüzel

Kullanım Nasıl?

Çok ama çok basit... Sadece bir kaç yer doldurarak istediğiniz kadar mail atabiliyorsunuz... Size düşen şimdi sadece mail adresi bulmak... Onu da siz bir güzel bulursunuzEvet

Not: MAİLİME GELEN REKLAM İÇERİKLİ MAİLLERDEN HİÇ HAZ ETMEM...
LÜTFEN REKLAM İÇERİKLİ MAİL ATMAYIN!!! FısıltıWohow

Örnek Görüntü...

By Ozirr
tşkler dostum
şuan işteyim eve gidince indirip deniyecem
eline saglık
Bence de kesin dene... Bunu scripti önceden hiç araştırmadım ama bulmak zor olmalı ,en azından bu kıvamda yoktur cunku ben yaptımGüzel
Tesekkürler ozir yaw deniyeceğim
Ozirr, öncelikle teşekkür eder , ellerine sağlık.
Ancak aşağıdaki gibi bir hata aldım yollarken (onlarca hata);

Warning: fopen(Mailller.Txt): failed to open stream: No such file or directory in D:\Home\cagim.com\httpdocs\coklumail\spamprocess.php on line 10

sorun nedir, hostun spam engelleyicisi falan mı bu nedir?
Sağ ol
zaten mybb de böle bi özellik yok mu..
Toplu Email die geçio panelde bende ordan gönderiom sorunda çıkmadı hiçGüzel

Solano Yazan:
zaten mybb de böle bi özellik yok mu..
Toplu Email die geçio panelde bende ordan gönderiom sorunda çıkmadı hiçGüzel

o panelde sadece üye olanlara gönderebiliyosun benim bildiğim kadarıyla ellerina sağlık ozirr denedim çalışıyor şu an yaklaşık 3000-4000 mail adresi buldum hepsine gönderdim :D :D

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans URL