MyBBDestek.Com - MyBB Resmi Türkçe Destek Sitesi

Tam Versiyon: hit artık çok kolay
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
adresi değiştirdim arkadaşlar.. diğerine göre gerçekten süperr.. valla ikinvi gün siteme bi girdim 50 ziyaretçi :D üstelik ip adresleri hepsininki farklı en güzel yanı da bu :D

arkadaşlarım siteye aşağıdaki linkten üye olursanız çok sevinirim.. Hani anlatacağım için emek söz konusu : )

şimdi arkadaşlar üye oluyoruz ve kredi kazana basıyoruz.. her kazanılan kredi 1 misafir demek :D

html adlı linke tıklayarakta referans linkinizi öğrenip sizde bilmeyen arkadaşlaı teşvik edebilirsiniz.. hem onlar kazansın hemde siz : )

hepinize bol hit Gülücük

TıKLaYıN
sanki daha önce verilmişti.ama sağol yinede.
nasıl bişey anlatırmısınız
ben kullanıyorum çok güzel bi sistem bu
Kullanan arkadaşlar tam olarak neye yaradığını nasıl çalıştığını anlatırsa.Kullanmayanlara veya kullanmak isteyenlere bilgi vermiş olur.
butür sitelerde hit bence çok saçma hit alınca ne oluyor buralardan ? bence sadece kendimizi kandırıyoruz bize ne faydası oluyor ? böyle şeylerle uğraşmak çok saçma gibi.....

exportal Yazan:
butür sitelerde hit bence çok saçma hit alınca ne oluyor buralardan ? bence sadece kendimizi kandırıyoruz bize ne faydası oluyor ? böyle şeylerle uğraşmak çok saçma gibi.....

Katılıyorum.Millet hit kazanacaksınız diyor kendileri hit alıyor bize hit kazandırdıkları falan yok.Başta acemiyken bende çok umut bağlardım böyle sitelere ama sonradan kendi yönetemlerimle bir yerlere gelmenin en iyi yol olduğunu gördüm.

Herşeyiyle PİT10 'a katılıyorum saçma gereksiz ve vakit alan bir iş bu bence bunlarla zaman harcıyana kadar kendiniz birşeyler yapın size özel bir yazı yazın bak sitenize nasıl hit geliyor :D . Bu sefer öyle sahtede değil!
Sayfa: 1 2
Referans URL